Osta REPSOL Moottorioljy

7 Tulokset

Yksi öljyalan jäteistä

Repsol on espanjalainen energia- ja öljyalan yhtiö, joka on ollut toiminnassa jo 30 vuoden ajan. Sen juuret ovat Espanjan valtiollisissa öljy-yhtiöissä. Yhtiö toimii laajalla skaalalla erilaisissa öljyyn ja kaasuun liittyvissä toiminnoissa, aina öljyn etsimisestä sen jalostamiseen, ja se tunnetaankin laadukkaiden voiteluaineiden valmistajana. Yhtiö sponsoroi ahkerasti erityisesti moottoripyöräilyä. Repsolin omistamat öljynjalostamot sijaitsevat Espanjassa, Bilbaossa, Cartagenassa, A Coruñassa, Tarragonassa ja Puertollanossa, ja niiden lisäksi se operoi yhtä jalostamoa Perussa. Sen laadukkaat öljyt ja voiteluaineet tunnetaan ympäri maailman laadukkaina ja korkealaatuisina, ja yhtiö sijoittaakin paljon resursseja tuotekehitykseen.

Laadukkaat öljyt moottoriurheiluun

Repsolin logo on monelle moottoriurheilun seuraajalle tuttu moottoripyöräilyn MotoGP-sarjasta. Sen logo on löytynyt jo useiden vuosien ajan Honda Racing Corporationin moottoripyöristä. Yhteistyön kautta yritys on pystynyt kehittämään voiteluaineita entistä paremmiksi ja kovaa kulutusta kestäviksi. Mainetta ja maailmanmestaruuksia Repsol Honda –tehdastallille on kertynyt 12 kappaletta, viimeksi vuonna 2016, kun espanjalainen Marc Márquez varmisti maailmanmestaruuden sarjan 15. kilpailussa Japanissa.

Löydä oikea öljy moottorioljy24.fi:stä

Verkkokauppamme laajasta valikoimasta löydät öljyt usealta eri valmistajalta. Ajoitpa sitten autoa tai moottoripyörää, löydät ominaisuuksiltaan oikean öljyn kaupastamme. Moottoriöljyn valinnassa huomiota tulee kiinnittää öljyn viskositeettiin sekä sen valmistustapaan. Moottoriöljy voi olla joko mineraalipohjainen tai synteettinen, tai näiden kahden sekoitus. Useimmat nykyiset moottorit autoissa ja moottoripyörissä toimivat parhaiten täyssynteettisellä öljyllä. Voit tarkistaa tarvitsemasi öljyn laadun autosi ohjekirjasta. Myös kaksitahtisiin moottoripyöriin sopivat öljyt ovat tarjolla valikoimassamme. Niitä käytetään vielä yleisesti esimerkiksi skoottereissa, motocross-pyörissä sekä radalla ajettavista kilpapyörissä. Erikoisimpiinkin tarkoituksiin löytyy moottoriöljyjä, kuten turboahtimen käyttöikää pidentäviä öljyjä. Yksi tällaisista öljyistä on Repsol Elite Turbo Life. Sen pitkälle kehitetyt ominaisuudet vähentävät kitkaa moottorissa, varmistaen pitkän käyttöiän.