Osta Rasvat

2 Tulokset

Rasva on monikäyttöinen voiteluaine

 

Voitelurasva on puolikiinteä voiteluaine. Se koostuu yleensä saippuan emulsiotuotteista ja erilaisten mineraali- tai kasvispohjaisesta öljystä. Rasvojen yleisiin ominaisuuksiin kuuluu aluksi korkea viskositeetti joka rasvan asettamisen jälkeen pienenee, jotta saadaan aikaan öljyn kaltainen voiteluefekti. Viskositeetti johon voitelurasva tippuu vastaa yleensä rasvassa käytetyn öljyn viskositeettiä. Rasvaksi kutsutaan usein myös muita puoliksi kiinteitä voiteluaineita joiden viskositeetti ei kuitenkaan laske alkuperäisen öljyn tasolle. Esimerkiksi vaseliinia ei luokitella rasvaksi. Rasvaa käytetään sellaisten kohteiden voiteluissa joita voidaan voidella ainoastaan väliajoin ja joissa voiteluöljy ei pysyisi paikallaan. Rasvaa voidaan käyttää myös suojaamaan vedeltä ja muilta aineilta. Rasvoilla on yleensä isommat kitkaominaisuudet kuin öljyillä niiden korkean viskositeetin vuoksi.

Rasva koostuu kahdesta ainesosasta

 

Voitelurasva koostuu aina öljystä tai muusta juoksevasta voiteluaineesta joka saostetaan saostusaineella. Saostusaineena käytetään yleensä saippuaa. Kun voitelurasvarasva joutuu stressin alaiseksi sen viskositeetti palaa sen valmistamisessa käytetyn öljyn tasolle. Yleisimmin käytettyihin saostusaineisiin kuuluvat saippuan lisäksi esimerkiksi litium. Rasvaa käytetään esimerkiksi kuulalaakereiden voitelussa. Rasvalla voidaan voidella myös muita kohteita.

Voiteluaineet helposti netistä

 

Voit tilata kaikki autoilussa ja myös muussa käytössä tarvitsemasi rasvat helposti laajasta valikoimastamme. Tarjoamme rasvat, öljyt ja muut voiteluaineet kaikilta tunnetuilta ja laadukkailta valmistajilta. Löydät meiltä voiteluaineiden lisäksi myös erilaiset auton hoidossa käytettävät kemikaalit kuten pesuaineet ja vahan. Niiden avulla saat autosi maali- ja muovipinnat pidettyä uutta vastaavassa kunnossa helposti. Moottorioljy24.fi tarjoaa nopean toimituksen laajasta valikoimasta tuotteita. Pystyt säästämään rahan lisäksi paljon aikaa ja vaivaa kun tilaat samalla kerralla kaikki autonhoidossa tarvittavat tuotteet. Meiltä löydät myös moottoriöljyt kaikkiin laitteisiin kuten autoihin, moottoripyöriin, kuorma- ja linja-autoihin sekä erilaisiin pienkoneisiin kuten moottorisahoihin ja ruohonleikkureihin.