Osta REPSOL 5W-40 Moottorioljy

1 Tulokset

Yksi öljyalan suurimmista yrityksistä

Repsol on Espanjassa toimiva energia- ja öljyalan yhtiö, ja se on ollut toiminnassa jo yli 30 vuoden ajan. Sen juuret ovat Espanjan valtion öljy-yhtiössä. Yhtiö toimii laajalla skaalalla erilaisissa öljyyn ja kaasuun liittyvissä toiminnoissa, aina öljyn etsimisestä jalostamiseen. Se tunnetaankin laadukkaiden voiteluaineiden ja öljyjen valmistajana ja kehittäjänä. Kaikissa moottoreissa oleellista roolia näyttelee moottoriöljy. Sen tehtävänä on vähentää liikkuvien osien välillä olevaa kitkaa. Öljykerros osien päällä suojaa niitä hapen korroosiota aiheuttavalta vaikutukselta. Öljyn tehtävänä on myös poistaa roskia ja muita pieniä epäpuhtauksia moottorin sisältä. Ne kulkeutuvat öljynsuodattimeen, jossa öljy puhdistetaan

Öljyt moottoriurheilun eri lajeihin

Repsolin logo lienee monelle moottoriurheilun aktiiviselle seuraajalle tuttu erityisesti moottoripyöräilyn MotoGP-sarjasta. Logo on löytynyt jo useiden vuosien ajan japanilaisen Honda Racing Corporationin moottoripyöristä. Yhteistyön kautta yritys pystyy kehittämään voiteluaineita aina entistä paremmiksi ja kovempaa kulutusta kestäviksi. Maailmanmestaruuksia Repsol Honda –tallille on kertynyt jopa 12 kappaletta. Viimeisin mestaruus on vuodelta 2016, kun espanjalainen Marc Márquez vei voiton.

Moottorioljy24.fi takaa laajan valikoiman erilaisia voiteluaineita

Verkkokauppamme laajasta valikoimasta löydät moottoriöljyt usealta eri valmistajalta. Olipa ajoneuvosi sitten auto tai moottoripyörä, löydät ominaisuuksiltaan oikean öljyn verkkokaupastamme. Öljyn valinnassa huomiota tulee kiinnittää viskositeettiin sekä öljyn valmistustapaan. Moottoriöljy voi olla joko synteettinen tai mineraalipohjainen, tai näiden sekoitus. Useimmat nykyiset moottorit autoissa ja moottoripyörissä toimivat parhaiten täysin synteettisellä öljyllä. Voit tarkistaa vaaditun öljyn tyypin ja laadun auton ohjekirjasta. Myös kaksitahtisiin moottoripyöriin sopivat öljyt ovat tarjolla kaupassamme. Niitä käytetään vielä yleisesti esimerkiksi motocross-pyörissä, skoottereissa ja radalla ajettavissa kilpapyörissä. Erikoisimpiinkin tarkoituksiin löytyy moottoriöljyjä, kuten esimerkiksi turboahtimen käyttöikää lisääviä öljyjä. Yksi tällaisista öljyistä on Repsol Elite Turbo Life. Siinä pitkälle kehitetyt ominaisuudet vähentävät kitkaa moottorissa, varmistaen näin pitkän käyttöiän.