Osta REPSOL Moottoriöljy

1 Tulokset

Yksi öljyalan jättiläisistä

Moottoriöljy Repsol on yksi maailman laadukkaimmista öljyistä tällä hetkellä. Repsol on Espanjassa toimiva energia- ja öljyalan yhtiö, jonka erikoisalaan kuuluu laadukkaiden voiteluaineiden valmistaminen niin autoihin kuin moottoripyöriinkin. Kaikissa moottoreissa oleellista roolia näyttelee moottoriöljy, joka auttaa moottoria suoriutumaan sen vaativista tehtävistä. Öljyn tehtävänä on vähentää liikkuvien osien välillä olevaa kitkaa. Voiteleva öljykerros osien päällä suojaa osia hapen korroosiota ja hapettumista aiheuttavalta vaikutukselta. Öljyn tehtävänä on myös poistaa roskia ja muita pieniä epäpuhtauksia moottorin sisältä. Samaan aikaan öljy myös auttaa moottoria pysymään viileänä.

Öljyt autoihin ja moottoripyöriin

Repsol tunnetaan aktiivisena sponsoroijana eri moottoriurheilun lajeissa. Se onkin sponsoroinut jo vuosien ajan MotoGP-sarjassa ajavaa Honda Racing Corporation -tallia. Tiivis yhteistyö moottoriurheilun tallien kanssa on mahdollistanut entistä laadukkaampien öljyjen kehittämisen. Tiiviin yhteistyön avulla Repsol saa ensiluokkaista palautetta sen öljyjen toiminnasta kovassa kisakäytössä. Kisoissa se pystyy myös testaamaan uudentyyppisiä öljyjä sekä lisäaineita, ja kun ne todetaan toimiviksi, tuodaan ne myös henkilöautojen markkinoille.

Voiteluaineet edullisesti netistä

Moottorioljy24.fi on netissä toimiva voiteluaineiden myyntiin erikoistunut verkkokauppa, joka takaa laajan ja edullisen valikoiman erilaisia voiteluaineita kaikilta maailman johtavilta öljyjen valmistajilta. Esimerkiksi moottoriöljy Repsol, Total, Mobil sekä Elf löytävät edullisin hinnoin valikoimastamme. Kaipasitpa sitten öljyä autoosi tai moottoripyörääsi, voit olla varma siitä, että löydät öljyt edullisesti meidän valikoimastamme. Olemme tehneet öljyjen etsimisen sinulle erittäin helpoksi. Löydät sivuiltamme hakukoneen, johon voit syöttää autosi merkin, mallin sekä moottorin tyypin. Tämän jälkeen hakutoiminto näyttää kaikki autoosi sopivat öljyt. Voit sen jälkeen vertailla eri öljyjen ominaisuuksia, ja valita parhaiten juuri sinun tarpeisiisi sopivan öljyn. Kun tilaat samalla kertaa kaikki muutkin autoilussa tarvitsemasi tuotteet, pystyt säästämään rahan lisäksi paljon aikaa sekä vaivaa. Tilaa siis öljy autoosi jo tänään!