Osta SELENIA Moottorioljy

3 Tulokset

Selenia valmistaa laadukkaita öljyjä

Selenia on malesialaisen Petronas yhtiön öljymerkki, jonka valikoimasta löytyy laadukkaita moottoriöljyjä, jotka takaavat hyvän voitelun ja suojan moottorille kuin moottorille. Petronas perustettiin vuonna 1974, ja se on Malesian valtion öljy- ja kaasuyhtiö. Se kuuluu kokonaisuudessaan Malesian hallituksen omistukseen, ja se huolehtii kaikkien Malesian öljy- ja kaasuresurssien kehityksestä ja arvonlisäyksestä. Yritys kuuluu Fortune Global 500 listalle maailman suurimmista yrityksistä. Vuonna 2013 yritys oli listalla 75. suurin yritys. Samalla se on myös yksi Aasian tuottoisimmista yrityksistä. Yritys on mukana lähes kaikessa öljyyn liittyvässä toiminnassa, aina öljyn etsimisestä öljyn poraamiseen, tuotantoon ja jalostukseen saakka. Se myös markkinoi ja myy erilaisia öljytuotteita. Petronas on vuosien varrella ollut paljon mukana moottoriurheilun saralla. Se oli yksi pääsponsoreista Formula 1 luokassa ajaneen BMW Sauber Formula One -tallille. Se myös omisti 40 % Sauber Petronas Engineering -yrityksestä, joka rakensi runkoja Ferrarin moottoreita käyttäneille Formula-autoille. BMW osti Petronasin osuuden yrityksestä. Petronas toimii myös pääsponsorina Formula 1:n Malesia Grand Prixille. Petronas on myös vahvasti mukana koulutuksen kehittämisessä. Se tarjoaa erilaisia lainoja sekä malesialaisille että kansainvälisille opiskelijoille. Petronasilla on myös oma yliopisto. Vuonna 1997 valmistunut Universiti Teknologi PETRONAS sijaitsee Seri Iskandarissa, Perakissa.

Moottoriöljyllä on väliä

Moottoriöljy on yksi autosi moottorin tärkeimmistä komponenteista. Selenia öljy pystyy voitelemaan ja suojaamaan moottoria tehokkaasti. Öljy muodostaa osien pintaan sitkeän kalvon, joka pienentää osien välistä kitkaa merkittävästi ja estää samalla metalli vasten metallia -kontaktin syntymistä. Öljykerroksen avulla pystytään myös estämään haitallisen hapen pääsy osien pinnalle. Näin happi ei pääse aiheuttamaan korroosiota ja hapettumista osiin. Kun öljy pienentää moottorin sisäistä kitkaa, saadaan sen avulla aikaan useita hyötyjä. Tärkeimpänä niistä on se, että pienempi kitka osien välillä tarkoittaa sitä, että pienempi osa moottorin osien kineettisestä energiasta muuttuu lämmöksi. Näin auton liikuttamiseen tarvittavan tehon tuottamiseen tarvitsee käyttää vähemmän energiaa. Käytännössä tämä tarkoittaa tietysti sitä, että auton polttoaineen kulutus laskee. Laadukkaan öljyn avulla polttoaineen kulutusta saadaan laskettua jopa useita prosentteja. Samaan aikaan kun polttoaineen kulutus laskee, laskevat myös autosi hiilidioksidipäästöt. Siksi öljyksi kannattaakin aina valita mahdollisimman laadukas tuote, joka voitelee autosi moottorin tehokkaasti.

Tilaa öljy nyt netistä

Moottorioljy24.fi on netissä toimiva moottoriöljyihin ja muihin voiteluaineisiin erikoistunut kauppa, jonka valikoimasta löydät kaikki voitelutuotteet niin henkilöautoihin, moottoripyöriin kuin myös raskaampaan kalustoon kuten linja- ja kuorma-autoihin. Edullisten hintojemme avulla pystyt säästämään merkittäviä summia rahaa autosi huoltokustannuksissa. Valikoimastamme löydät öljyt tunnetuilta merkeiltä kuten Selenia, Mobil-1, Repsol sekä Total. Laadukkaan öljyn avulla autosi moottori säilyy uudenveroisena pitkään. Öljyn ominaisuudet heikkenevät aina ajan myötä öljyyn sitoutuvien epäpuhtauksien sekä öljyn kemiallisen hajoamisen johdosta. Siksi öljy tuleekin vaihtaa uuteen valmistajan suositteleman vaihtovälin mukaan. Pystyt säästämään paljon rahaa, kun tilaat öljyn meidän edullisesta valikoimasta!