Osta SHELL Moottoriöljy

19 Tulokset

Kiinnitä huomiota aina laadukkaan öljyn valintaan

 

Moottorioljy24.fi on netissä toimiva öljyjen erikoisliike, jokna laajasta valikoimasta löydät laadukkaat öljyt ja voiteluaineet kaikilta tunnetuilta valmistajilta kuten moottoriöljy Shell, Total, Repsol ja Mobil. Oikein valittu öljy pitää tehokkaasti huolta moottorisi kunnosta, ja siksi sen valintaan onkin syytä paneutua huolella. Usein oikean öljyn valinta saattaa olla hankala tehtävä. Me olemme tehneet öljyn valitsemisen kuitenkin sinulle erittäin helpoksi. Löydät etusivultamme helpon hakutoiminnon, johon voit syöttää autosi merkin, mallin sekä moottorin tyypin, niin näet suoraan kaikki autoosi sopivat öljyt. Tämän jälkeen voit vertailla eri öljyjen ominaisuuksia keskenään, ja voit valita itsellesi parhaiten sopivan öljyn.

 

Moottoriöljy pitää huolta moottorin hyvinvoinnista

 

Öljyn ensisijainen tehtävä moottorissa on voidella ja suojata auton metallisia osia. Öljykerros pienentää osien välistä kitkaa, ja näin osien kulumista pystytään välttämään. Se suojaa samalla osia myös hapen aiheuttamalta korroosiolta ja hapettumiselta. Öljyllä on tärkeä rooli myös moottorin puhtaanapidossa, sillä se sitoo itseensä pieniä hiukkasia, kuten roskia ja muita epäpuhtauksia moottorista. Kun öljy sitten virtaa öljynsuodattimen läpi, jäävät nuo pienet hiukkaset kiinni suodattimeen, eivätkä pääse aiheuttamaan haittaa moottorille.

 

Valikoimastamme löydät öljyn kaikkiin autoihin

 

Tarjoamme öljyt laadukkailta valmistajilta. Muun muassa moottoriöljy Shell, Repsol, Mobil ja Elf ovat kaikki edustettuina valikoimassamme. Löydät meiltä voiteluaineet autojen lisäksi myös esimerkiksi mopoihin, skoottereihin sekä kuorma-autoihin. Myös kodin pienkoneisiin kuten moottorisahoihin ja ruohonleikkureihin löydät öljyt edulliseen hintaan laajasta valikoimastamme. Kun tilaat öljyt ja muut voiteluaineet meiltä, pystyt säästämään aina paljon rahaa. Kun valitset autoosi laadukkaan öljyn, voit olla varma siitä, että moottorisi pysyy hyvässä kunnossa ja saat autosi jälleenmyyntiarvon pidettyä hyvänä.