Osta SELENIA 10W-40 Moottorioljy

1 Tulokset

Näitä mottoriöljyjä Fiat sekä Alfa Romeokin suosittelevat

Suorituskykyiset modernit dieselmoottorit vaativat huippuunsa hiottua voitelukykyä tietysti myös. Arvokkaat autot kannattaa pitää hyvässä rasvassa, että arvo säilyy ja käyttöikääkin kertyy reilusti, jos ei jopa tavallista enemmän. Ostakaa nyt tämänkin Selenia 10W-40 tuoteryhmän puitteista vaikkapa nimenomaan modernien dieselmoottoreiden tarpeisiin suunniteltu Turbo Diesel moottoriöljy, joka sopii myös turboahdettujen moottorien voitelemiseen. Vaikka moottorissa oliai suorasyöttöjärjestelmä tai ei, niin kyllä tämäkin voiteluainetuote toimii kuten on suunniteltu, ja pitää nivelet hyvässä notkeassa liikkeessä ja metallipinnat sileinä. Kun kovaa mennään ja olosuhteetkin ovat vaativia, niin voiteluaineelta vaaditaan erityisiä suojaavia ominaisuuksia, jotka estävät sen paakkuuntumista ja pitävät sen koostumuksen notkeana, niin että moottorin kaikki välit ja kolotkin, suuremat pinnat ja nivelet pysyvät hyvässä rasvassa eikä ainakaan paakkunaisen voiteluaineen vuoksi liikkeen sulavuus sen pahemmin esty tai polttoainetta kulu enempää. Verkkokaupasta Moottoriöljy 24 löydätte reilun valikoiman tämänkin tuoteryhmän voiteluaineita, esim. hieno Gold Synth öjytuote, joka kyllä lupaa kultaakin kalliimpia voiteluominaisuuksia, jotka eivät ainakaan aivan heti jätä pulaan, saatika tienposkeen kiinnipalaneen koneen kanssa huitomaan.

Täss tuoteryhmässä on nimenomaan dieselmottoreihin suunniteltuja tuotteita

Vaikka jokin öljytuote olisikin suunniteltu optimaaliseksi tiettyyn käyttökohteeseen, tuppaa usein käymään niin, että saman ryhmän tuotteista kaikki perivät samanlaisia hyötyjä ja ominaisuuksia. Tällainen toistuu usein kilpailijoidenkin tuotteissa, sillä tahtoojan jokainen öljytuotteiden valmistaja tuoda tietysti vain ja ainoastaan parasta markkinoille. Jokainen öljytuote, niin muodoin myös tämän tuoteryhmän Turbo Diesel öljytuote, tuo tietysti aiempaakin vähäisemmän polttoaineen kulutuksen, paremmat moottorin suojaominaisuudet sekä tietysti hyvän koostumuksen äärimmäisen kuumissakin olosuhteissa. Näiden yleisen ominaisuuksien lisäksi, jokainen tuote tietysti kertoo omaa hyvää tarinaansa, ja tuo lisäksi muutakin hyvää. Tästä samasta tuoteperheestä löytyy myös erityinen 20k Alfa Romeo öljytuote, joka nimensä mukaan on suunniteltu optimaaliseksi nimenomaan Alfa Romeo autojen tiettyjen moottorien voiteluun. Valmistajan suosituksia kannattaakin aina kuunnella ja seurata, sillä moottorin valmistaja on se taho, joka tietää parhaiten, mikä öljy tekee koneelle hyvää ja mikä sitten vähemmän.

Verkkokaupasta voiteluaineet verrattomaan hintaan

Voiteluaineet voi ostaa nyt helposti verkosta, ilman että tarvitsee hiiren kursoria sen enempää heilutella. Tilauskin tulee tehtyä kuin tuosta vaan. Kun on öljyjen vaihtamisen aikan, niin kannattaa kääntyä suoraan valmistajan puoleen ja seurata moottorin valmistajan ohjeita. Huoltovälit sopivina, ja kun on hyvä moottoriöljy, niin kustannuksiakin säästyy samalla, kun ei tarvitse turhaan huoltovälien välillä lähteä öljyjä vaihtamaan. Tämä Selenia 10W-40 tuoteryhmä on täynnä hienoja vaihtoehtoja joista valita, ja valmistajan tuotantolinjoilta tulee tuotepakkauksiakin jopa tynnyrikaupalla, isompia eriä ammattilaisen tai vaikka huoltamoliikkeen tarpeisiin. Nyt hiiret heiluen kursorit kohti moottorioljy24.fi verkkokauppaa, jossa tilaaminen on helppoa ja toimituskin tulee tehtyä kuin tuosta vaan, ilman sen kummempaa hakemista tai hapuilua. Hinnat ovat nekin kauniisti kohdallaan, niin ettei kukkaroa tarvitse sen kummemmin raottaa ja viivan allekin jää varmasti jotakin josta nauttia loppupelinkin jälkeen.