Osta SELENIA 10W-60 Moottorioljy

1 Tulokset
Erinomaista kylmänotkeutta, voitelukykyä ja öljypainetta pahoissakin paikoissa

Tämän Selenia 10W-60 öljyjen kategorian huippupaikkaa pitää erinomainen "Racing" moottoriöljytuote, joka ei jätä kylmäksi eikä ainakaan turhaan tienposkeen öljyjen kanssa lantraamaan ja arpomaan. Kun ostatte hienot öljyt Moottoriöljy 24 verkkokaupasta, niin varmaa on ainakin se, että edullista laatua saatte koko rahalle, sellaista laatua, joka kestää kovemmatkin kelit, mutta myös pärjää kilparatamaisessa ajossa jossei jopa radoilla niilläkin. Urheiluautot kaipaavat suorituskykyä ja Selenium öljyt ovat juuri niitä jotka vastaavat vaikeaankin paikkaan vakuuttavalla otteella, joka ei anna periksi ainakaan aivan tuosta vaan. Mikä parasta, kun käytätte tätä öljyä säännöllisesti, eihän sitä yhdestä kerrasta vielä monikaan asia muutu, mutta kun laitatte tätä öljyä koneeseen, sellaiseen koneeseen johon se määritelmien mukaan sopii, niin kyllä tämä öljy sitten pitkässäkin juoksussa auttaa moottoria saavuttamaan pidemmän käyttöiän ja kestämään kunnollistakin menoa.

Täyssynteettinen tuotanto ja hyvä yhteensopivuus katalysaattorimallienkin kanssa

Moderni kuljettaja ottaa tietysti ympäristöasiat tosissaan, eikä mitään pieniä riskejäkään kannata ottaa kun on arvokkaasta autosta kyse, ja katalysaattorikin vielä. Tämä öljymerkki on viime vuosina, kymmenisen vuotta sitten, sulautunut osaksi Petronas öljy-yhtiötä ja tuotteet kehittyvät sen myötä. Tästä viskositeettiluokasta ei uudessa tuotevalikoimassa näy toisellakaan silmäyksellä jälkeäkään, joten valikoimat ne ovat varmasti kehittyneet, jos eivät vain vaihtaneet nimeä. Näin hyvin käy yhtiöille jotka sulautuvat onnistuneesti, kuten Selenia-öljyjen kanssa lienee käynyt. Näin sitten ne joilla on, saavat enemmän, ja ne joilla oli vähän, luopuvat siitä viimeisestäkin osasta. Maailman öljymarkkinat ovat kovasti houkuttelevaa sorttia, ja niille apajille tietysti pyrkivät kaikenlaiset kalastelijat ja tuotekehittelijät. Hyvää laatulientä on kuitenkin tarjolla kaudesta toiseen, ja vaikka sitä miksi kutsuttaisiin, niin kyllä voitelemisesta on kyse ja hyvä perusöljy on vain täydennetty tarvittavilla ja hyvillä lisäaineilla joilla saadaan sitten paranneltua viskositeettia ja voiteluominaisuuksiakin kuin tuosta vaan.

Verkkokaupan kanssa osaksi maailman öljymarkkinoita kotikonstein

Maailmantalous se vaan mullistuu, kun valtavat tietoverkot levittäytyvät ympäri mantereita ja mannerosia. Näin sitten samat tuotteet ja valikoimat saadaan tarjolle kaikkialle, ja kas vain, omistajatkin siinä samalla iloitsevat kun riihikuivaa kertyy tuotanto- ja omistusketjujen kumpaankin päähän. Asiakaskin tyytyväisenä kurvailee uudet Selenia 10W-60 öljyt koneessa, kun on halvalla saatu hankittua moottorioljy24.fi verkkokaupasta hyvät liemet koneeseen. Laadukasta italialaista voiteluainetta, jolla nivelet ja nippelit pysyvät hyvässä iskussa ja notkeassa kunnossa pidemmällekin kohti seuraavaa huoltoväliä. Kun valmistajan öljylaatukriteerien mukaan mennään, niin hyvä sitten niin, siitä on hyvä ostaa halvempia ja parempia tuotteita yksi toisensa perään. Näin se hyvinvointikin sitten leviää, kun autoilun ilot ovat yhä useamman ulottuvissa ja omistamisen oikeus harvempien herkkua. Verkkokaupan avulla maailma kutistuu ja samat laatutuotteet saadaan tarjolle kauemmaskin kuin mitä perinteisin keinoin kannattaisi edes yrittää.