Osta SELENIA 5W-30 Moottoriöljy

2 Tulokset

Selenia öljyt ja voiteluaineet kätevästi ja nopeasti netistä

Moottorioljy24.fi on erilaisiin moottoriöljyihin ja auton hoitotuotteisiin erikoistunut kauppa. Laajasta valikoimastamme löydät öljyt kaikilta huippumerkeiltä kuten Castrol, Total ja Repsol. Sivuiltamme löytyvän näppärän haku-toiminnon avulla voit helposti ja nopeasti etsiä oikean öljyn autoosi tai moottoripyörääsi. Sinun tarvitsee vain valita autosi valmista, malli ja moottori, niin kerromme mikä öljy sopii autoosi. Öljyn valinnassa kannattaa olla tarkkana, sillä eri moottorit vaativat erilaisia ominaisuuksia moottoriöljyltä.

Ilman öljyä auto ei toimisi ollenkaan

Auton moottori ei pysyisi toimintakuntoisena kovin kauaa ilman moottoriöljyn voitelevia ominaisuuksia. Öljy muodostaa metallisten osien päälle ohuen voitelevan kalvon, joka vähentää kitkaa ja hidastaa osien kulumista. Samalla kalvo estää hapen pääsyn metalliosien pintaan. Happi johtaa korroosioon osissa, joten samalla öljy estää myös sen syntymisen. Toimiessaan moottori lämpenee, ja öljyn pitääkin kestää erittäin korkeita lämpötiloja. Diesel-moottoreissa lämpötila saattaa kohota jopa 300 asteeseen! Öljy siirtää kiertäessään moottorissa lämpöä sen ulkoreunoille. Sen kiertäessä siihen myös tarttuu pieniä roskia ja muita epäpuhtauksia, jotka lopulta päätyvät öljynsuodattimeen kun öljy virtaa sen läpi. Näin öljy auttaa myös moottorin puhtaanapidossa. Moottoriöljy valmistetaan jalostamalla raakaöljystä. Siihen lisätään myös erilaisia kasvipohjaisia lisäaineita, kuten hiilivetyjä ja estereitä sen voiteluominaisuuksien parantamiseksi.

Kattava valikoima erilaisia öljyjä ja voiteluaineita

Valikoimastamme löydät öljyn kuin öljyn autoon kuin autoon. Esimerkiksi tunnettu valmistaja Selenia löytyy valikoimastamme. Muita tunnettuja merkkejä ovat Repsol, Total ja Castrol. Meiltä löydät öljyt autoihin, ruohonleikkureihin, moottoripyöriin kuin kuorma-autoihinkin. Voit samalla säästä rahaa, vaivaa ja aikaa, kun tilaat myös muut autoilussa tarvittavat kemikaalit meiltä. Esimerkiksi jäähdytys- ja jarrunesteennesteen ja tuulilasin pesunesteen. Myös erilaiset tärkeät hoitotarvikkeet kuten puhdistusaineet ja vahat löydät laajasta valikoimastamme. Ostamalla tuotteet kätevästi netistä pystyt säästämään paljon rahaa verrattuna tyyriisiin kivijalkakauppoihin. Takaamme nopean toimituksen kaikille tuotteille!