Osta SELENIA 5W-40 Moottorioljy

1 Tulokset

Suosittu viskositeettiluokka ja monta hienoa tuotetta mistä valita

Tämä Selenia 5W-40 tuotteiden sarja on sellainen jota kysytään kauempanakin idässä sekä etelämpänä. Suosittu viskositeetti löytyy Moottoriöljy 24 verkkokaupastakin tietysti ilman sen kummempaa hakemista. Useammankin tuotteen on Selenia öljyjen uusi omistaja Petronas laittanut tarjolle tässäkin viskositeettiluokassa. Näin on hyvä, että moneen käyttökohteeseen ja laatuluokkaan sopivia voiteluaineita löytyy edullisesti ja ohjeiden mukaan. Kun öljyistä on kyse, niin eipä kannata turhaan itse lähteä sotkemaan, mutta kun valmistajan ohjeita noudattaa ja laitaa autonsa vaikka merkkihuoltamoon huollettavaksi, niin kyllä siinä sitten on taas hyvä ajella ja kurvailla pidempiäkin matkoja. Moottorikin pysyy paremmassa kunnossa, kun on voiteluaineet pantu viimeisen päälle, alkuperäisen kaltaista laatua, autotarvikemarkkinoilta ja maailman voiteluainetuotteiden tuottajien parhaimmiston tuotteiden avulla. Esim. hieno "WR" ja "ABARTH" tuotteiden joukosta löytyy tämän viskositeetin variaatiot, ja kummallakin on tietysti ilo tarjota vain parasta mitä tarjolla on. Jokainen öljytuote lupaa tietysti kaltaistensa joukosta tarjota aina vain parempaa, eikä siinä mitään, kyllähän kehitys kehittyy ja yhä vain parempaa voitelua on tiedossa kaudesta toiseen.

Modernit moottorit kysyvät enemmän voiteluaineiltakin

Voiteluaineet ovat olleet tärkeä osa teollisen yhteiskunnan kehittymistä, aina valtamerilaivoista, tehtaisiin ja kuluttajillekin suunnattuihin pienlaitteisiin. Eipä sitä lentokoneetkaan ilman öljyä lentäisi, sotia sodittaisi tai tavaroita siirreltäisi kaupungista toiseen. Tämän viskositeettiluokan Selenium-öljyt ovat sellaisia, että niistä jokainen on suunniteltu juuri optimaalisella tavalla kohtaamaan kohdeluokituksiensa vaatimukset. Uusille moderneille moottoreille vain paras voitelu on kyllin hyvää, ja vain uusimpia öljylaatuluokituksia vastaamaan valmistetut öljyt suoriutuvat siitä mihin aiemmat öljytuotteet tuskin pystyivät edes hieman vastaamaan. Kovan suorituskyvyn suorasuihkutusmoottorien, uusimpien dieselmoottoreiden, sellaistenkin jotka ottavat reilusti enemmän kierroksia kuin tuosta vaan, sellaisten huippumottoreiden voiteluun on suunniteltu esimerkiksi tämän viskositeettiluokan "WR" öljytuote tämän valmistajan valikoimissa. Olipa alla sitten Fiat, Alfa Romeo tai mikä Lancia, niin kyllä hyvät öljyt kannattaa valita valmistajan ohjeiden mukaan, niin että voiteluominaisuudet pysyvät hyvinä ja kone hyrisee rennosti ja pehmeästi kuin nuori tyytyväinen kissa uuninpankolla.

Verkkokaupasta laatua ja kustannussäästöjä kevyempään hintaan

Tämä Selenia 5W-40 tuoteperhe on sellainen, että se kehittyy varmasti jatkuvasti ja verkkokaupasta moottorioljy24.fi löytyy uusimmat uudet tuotteet ilman sen kummempaa hakemista tai hapuilua. Ei tarvitse hiirtä liikaa heilutella, ennen kuin on oman auton moottorin laatuvaatimusten mukainen öljytuote saatu ruutuun näkyviin. Siitä on sitten helppo varmistaa, että ominaisuudet ovat kuten olla pitää ja että hintakin on parempi kuin ehkä koskaan. Tästä verkkokaupasta laatua lähtee kainaloon pikkurahalla, eikä maailman huipputuotteetkaan sen enempää maksa. Hyvä öljytuote, kuten vaikkapa tämän viskositeettiluokan "Abarth" tuotekin on, varmistaa sen että moottorin herkät metallipinnat pysyvät hyvässä kunnossa ja liike jatkuu sulavasti kuin baletti tai ryhdikäs marssi rintamalla. Siinä männät oikovat niveliään, tarmokkaasti tanssivat kuin hattivatit konsanaan. Hyvä "Abarth" öljytuote varmistaa, että kitkaa on vähäisissä määrin ja että moottorin suorituskyky pysyy huipussaan. Mikä parasta, tämänkin öljytuotteen suunnittelijoiden huolena on tietysti se, että voiteluominaisuudet säilyvät hyvinä äärimmäisissäkin lämpötiloissa, notkeina kylmässä ja hyvässä iskussa kuumassakin koneessa. Tästä verkkokaupasta saatte laadukkaat alkuperäisen kaltaiset öljytuotteet hankittua reilumpaan hintaan kuin monet muut tavalliset talviöljyt marketista konsanaan.