Osta SHELL 10W-60 Moottorioljy

1 Tulokset

Siirry nyt kerralla ralliaikaan ja kaada kunnolla modernia moottoriöljyä koneeseen

Moottorit ne kehittyvät huimaa vauhtia, toinen toistaan kovemmin kierroksia ja tehotkin ovat huippuluokkaa. Voiteluaineetkin joutuvat sitä myöden koville, eikä mitä hyvänsä tavallista perusöljyä kannata koneeseen kaataa. Huollisesti valmistajan määritysten ja vaatimusten mukaan kannattaa mennä, että moottorin käyttöikäkin pysyy kunnossa ja kierrokset kiertyvät keveästi ja kunnolla. Tämä Shell 10W-60 tuotesarja sisältää ainakin Helix Ultra Racing voiteluainetuotteen, jonka saatte tietysti ostettua Moottoriöljy 24 verkkokaupasta aiempaakin edullisemmin, ainakin parempaan hintaan kuin tavalliset kesäöljyt markettien hyllyltä konsanaan. Tämä öljytuote on täyssynteettinenkin vielä, sellainen pakkaus, että se vastaa optimaalisella tavalla moottorivalmistajienkin tarpeisiin. Näin tulee tietysti hyvää kyytiä ja kierrokset sujuvat oikein kunnolla, siten kuten moottorin valmistajakin on suunnitellut ja laskenut kuormitusarvot kohdalleen. Tämäkin tuote vastaa aiempia ja kaltaisiaan paremmin tietysti yhä vain kasvaviin ja tiukkeneviin laatuvaatimuksiin — tästä ei tarjoukset halvalla ainakaan parane, jos tuosta vaan ollenkaan.

Hienonhienoa huippulaatua ainutlaatuisten tuotantoprosessien avulla

Suuren öljykonsernin hyödyt näkyvät näissäkin tuotteissa, eikä mikä tahansa pikkujalostamo ehkä koskaan pystyisikään saavuttamaan sellaista patentoiduista teknologioista koostuvaa tuotanprosessia mikä on tälläkin suurella konsernilla käytössä. Näin jokainen tuote on tietysti paremmasta päästä ja laatu- sekä kriteeriarvotkin ovat hienosti ja tiukasti kohdallaan. Uniikit tuotantoprosessit varmistavat tietysti reilun etumatkan markkinoilla ja hyvän kilpailuasetelman. Tuskin tavalliset markettien perusöljyt koskaan yltävät sille tasolle jolla nämäkin huippuaineet saavat alkunsa. Maailman huippukonserni on sellainen joka tunnetaan, ja se näkyy sekä tuntuu. Moottorikin pysyy paremmassa kunnossa, eikä kuona tai kokkareet kerry koneen uumeniin, vaan pönttö pysyy entistäkin paremmassa ja siistimmässä kunnossa päivästä toiseen, vaikka oikein mentäsiin kunnolla eikä vain meinattaisi. Männät, rivat ja nivelet, akselit ja suuttimet, kaikki kestävät kaudesta toiseen, jos eivät pidempäänkin, kun on kunnon öljyt koneessa ja kaasukin palaa kunnolla. Tämänkin öljy-yhtiön kokemukset ralliradoilta ovat omaa luokkaansa, ja mikä parasta, parhaat palat siirtyvät sitten suunnitteluprosessien kautta suoraan tavallisiinkin sekä arkisiin öljytuotteisiin. Näin tulee hyvää tietysti, parempaa kuin mitä moni ilman ralliratojen kokemuksia syntynyt öljytuote koskaan ehkä pystyisi saavuttamaan, ainakaan ilman sen suurempia kustannuksia.

Nyt verkkokaupasta rallilaatua kaduille sekä kortteleihin

Tämä Shell 10W-60 huippuöljy tuskin jättää kylmäksi, vaan kone saa kunnolla painaa kovempaankin menoa. Näin kun mennään, niin hyvä tulee, ja tavallisesti ralliradoilla koettua kyvykkyyttä saadaan kaduille ja arkiseenkin ajeluun pikkurahalla, jos ei vai edullisesti. Tästä tuskin tarjoukset paranevat ainakaan tuosta vaan, mutta kun edullisesti mennään, niin hyvä tulee. Ammattilainenkin autoilija, huoltamonpitäjä tai tallipäällikkö, kun tarve on enemmällekin öljylle kuin vain omaan tarpeeseen, niin tämän huippukonsernin puitteista löytyy kyllä reilusti suurempiakin pakkauskokoja, tynnyreitäkin jopa, että saa kerralla hankittua kunnolla voitelukyvykkyyttä vaikeisiinkin paikkoihin. Näin lisääntyy samalla omavaraisuuskin, eikä ainakaan tarvitse heti lähteä uusia purkkeja ostamaan, kun on kerralla hankittu isompi tynnyri öljyä vaikka takapihalle tai huoltamon nurkkaan valmiiksi olemaan. Siitä vaan sitten voi kotikonstein sipasta paremmat keitot koneeseen, ja asiakkaitakin riittää tyytyväisinä, kun palvelu pelaa ja voiteluaineet ovat entistäkin parempaa sorttia. Laita nyt pikkurahalla pidot paremmaksi verkkokaupassa moottorioljy24.fi.