Osta SHELL 15W-40 Moottoriöljy

1 Tulokset

Shell 15W-40 parhaaseen hintaan netistä

 

Moottorioljy24.fi on verkkokauppa, joka myy öljyt ja voiteluaineet kaikkiin moottoreihin. Olipa kyseessä sitten auto, moottoripyörä, linja- tai kuorma-auto, voit olla varma siitä, että laaja valikoimamme kattaa myös sinulle sopivat voiteluaineet. Löydät etusivultamme helpon etsi-toiminnon, jonka avulla sinun on helppo löytää sopiva öljy autoosi. Sinun tarvitsee vain syöttää hakuun autosi malli, merkki ja moottorin tyyppi niin hakutoimintomme kertoo juuri sinun autoosi sopivan öljytyypin. Voit katsoa tietoa moottoriisi sopivasta öljystä myös autosi huolto- tai ohjekirjasta. Öljyllä on useita moottorin toiminnan kannalta kriittisiä tehtäviä. Siitä syystä kannattaakin aina valita mahdollisimman laadukas öljy. Meiltä löydät öljyt kaikilta maailman huippumerkeiltä kukkarolle ystävälliseen hintaan.

 

Moottoriöljyn monet tehtävät

 

Kun valitset öljyksi esimerkiksi laadukkaan Shell 15W-40 -öljyn, voit olla varma siitä, että moottorisi toimii optimaalisesti. Ensisijainen tehtävä öljyllä on tietysti voidella moottorin liikkuvia osia. Öljykalvo osien pinnalla estää metallin hankaamisen metallia vasten. Tämä vähentää osien välistä kitkaa ja parantaa moottorin tehoa. Samalla moottori ei kuumene niin paljoa ja polttoaineen kulutus laskee. Öljykalvo osien pinnalla suojaa osia myös hapen haitalliselta vaikutukselta. Happi aiheuttaa osien pinnalle päästessään korroosiota ja ruostetta, joka saattaa johtaa osien ennenaikaiseen kulumiseen.

 

Valitse laadukas öljy

 

Kun valitset autoosi uutta öljyä, kannattaa ottaa huomioon eri asioita. Yksi tärkeimmistä asioista on öljyn viskositeetti. Mitä korkeampi viskositeettilukema öljyllä on, sitä notkeampaa se on. Oikea viskositeetti riippuu autosta. Toinen tärkeä tekijä on öljyn tyyppi. Öljy voi olla joko mineraalipohjainen, synteettinen tai näiden sekoitus. Useimmat modernit autot käyttävät täysin synteettistä öljyä, ja sillä saavutetaankin usein kaikkein parhaimmat voiteluominaisuudet. Jotkut hieman vanhemmat autot saattavat käyttää mineraalipohjaista öljyä.