Osta SHELL 15W-40 Moottorioljy

1 Tulokset

Kulutustakin ja kustannuksia säästyy kun pönttö sekä nivelet pysyvät vetreämmässä rasvassa

Ostakaa nyt, hyvät ihmiset, edullisemmat ja paremmat Shell 15W-40 tuoteryhmän voitelutuotteet kätevästi verkkokaupasta Moottoriöljy 24. Tuotteita on muutamatkin joista valita, esim. Helix HX5 SL/CF sekä Rimula R4, josta jälkimmäisestä on tarjolla jopa tynnyrikaupalla valikoimaa, jottei sitten tarvitse aivan heti ainakaan lähteä uusia pieniä purkkeja ostamaan. Tämä huiman hyvä öljytuote pitää tietysti paremman huolen moottorista kuin monet muut markettien perusaineet. Eipä likakaan kerry moottoriin samalla tavalla, kuona tai kokkareet asetu olemaan, vaan laadukkaasti mennään kun sylinterin pinnat, männät ja nivelet kaikki pysyvät hienossa siistissä kunnossa ja kiiltävätkin vielä aivan kuin mikä. Tämän öljytuotteen taustalla kun on sellainen maailmanluokan huippubrändi kuin onkin, öljyteollisuuden konkari ja varmasti osaava tekijä, niin kyllä se tietää sitä sitten, että laatua on tarjolla kunnolla eikä hintakaan ole laatuun nähden sen kummemmi koholla. Tästä kaupasta kun ostatte, niin kyllä on edullista tiedossa ja hyvää laatuakin tulee kunnolla. Nämäkin öljytuotteet pyrkivät tietysti tuomaan ominaisuudet parhaiten päin, että voitelukyky on sellaista luokkaa, ettei kone kulu eikä kolise, vaan sylinterit sylkeävät kipinää ja kaasuja paremmin ja puhtaammin kuin ehkä koskaan tai kukaan.

Kuluttava paloprosessi kaipaa suojaa koneeseen ettei kuona tai kokkareet pinty pahemmin

Kun kone oikein huutaa ja kovaa mennään, niin mäntä ja sylinteritkin joutuvat koville. Tämänki kategorian mukainen Helix HX5 öljytuote auttaa konetta pysymään paremmassa kunnossa, tuo kunnolla suojaa kokkareita ja kuonaa vastaan, eikä korroosiostakaan ole sen kummemmin haitaksi vaan herkät metallipinnat pysyvät entistäkin paremmassa kunnossa ja metalli liukuu toista vasten pehmeästi ja ilman sen kummempaa naarmuttamista. Mikä parasta, tämäkin öljytuote on suunniteltu toimimaan myös hyvin sekä diesel- että bensiinikäyttöisissä moottoreissa, eikä siinä vielä kaikki. Modernit biodieselmoottoritkin tai etanolikoneet nekin sopivat tällä voiteluaineella voideltavaksi aivan kuin tuosta vaan. Toisaalta tämän saman viskositeettikategorian HX7 moottoriöljy tuo synteettisen voiteluominaisuuden myöskin, sekä vastaavat käyttökohteet, kuten biodieselmoottorit sekä etanolimoottorit nekin. Näin näkyy tämänkin öljykonsernin hienot tuotevalikoimat tämänkin verkkokaupan valikoimissa, eikä hinnat päätä huimaa, vaan edullisesti mennään ja laatua tulee varmasti reilummin, ainakin koko rahan edestä, jos ei muuta.

Nyt verkkokaupasta reilusti laatua voiteluun ja koneetkin pysyvät paremmassa kunnossa

Raskaankin kaluston käyttöön suunniteltu Rimula R4 öljytuote tuo hyvää suojaa puolestaan teollisuuden ja kaupallisenkin liikenteen tarpeisiin. Rekat, traktorit ja linja-autot, kaikki ne tarvitsevat kunnolla voitelua moottoriin ja varmistuksen sille, että kulutuskestävyys pysyy entistäkin paremmalla tasolla. Kun oikein mennään ja raskaitakin kuormia siirrellään, niin silloin pitää pitää paikat puhtaina, niin että kone kestää pidemmässäkin käytössä, nivelet pysyvät notkeina ja kolot puhtaina kohti kevättäkin kun mennään ja vaikka kaasua palaisi kuinka. Kipinät vain sinkoilevat, mutta tämä voiteluaine pitää metallipinnat puhtaina ja turhat kuonat poissa pelistä. Ostakaa nyt Shell 15W-40 sarjan voiteluaineet kätevästi moottorioljy24.fi verkkokaupasta, näin säästyy kustannuksissakin vielä ja hyvät merkkituotteet saa ostettua edullisemin kuin monet muut. Nyt hiiret heilumaan ja kursorit kohti verkkokauppaa ja runsaita voiteluainevalikoimia, suuremmatkin tuote-erät odottavat vain ostamista ja valinnanvaraa on reilusti sekä hinnat sopivasti kohdallaan.