Osta SHELL 5W-20 Moottorioljy

1 Tulokset

Kattava valikoima Shell öljyjä netistä

 

Moottorioljy24.fi on verkkokauppa, joka tarjoaa laajan ja kattavan valikoiman erilaisia laadukkaita voiteluaineita kaikkiin autoilijoiden tarpeisiin. Löydät meiltä niin moottoriöljyt kuin erilaiset auton toiminnassa oleelliset kemikaalit, kuten jarrunesteen, puhdistusaineet ja tuulilasin pesunesteen. Voit käyttää sivuiltamme löytyvää helppoa haku-toimintoa oikean öljyn etsimiseen. Sinun tarvitsee syöttää ainoastaan autosi merkki, malli ja moottorin tyyppi. Haku-toiminto kertoo, mitä öljyä autosi moottori kaipaa. Voit tarkistaa oikean öljyn myös joko autosi huoltokirjasta tai käyttöohjeesta. Öljyllä on useita moottorin toiminnan kannalta kriittisiä tehtäviä, ja sen takia kannattaakin valita aina mahdollisimman laadukas öljy. Mikäli sinulla on ongelmia oikean öljyn löytämisessä, voit ottaa yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua oikean öljyn löytämisessä. Öljyn valinnassa tulee kiinnittää huomiota sen eri ominaisuuksiin kuten viskositeettiin.

 

Öljyt useilta tunnetuilta valmistajilta

 

Kattavasta valikoimastamme löydät niin valmistajien alkuperäiset öljyt, kuin myös laadukkaat voiteluaineet tunnetuilta valmistajilta, kuten Shell, Mobil ja Total. Kattavan valikoiman lisäksi tarjoamme myös erittäin kilpailukykyiset hinnat tuotteillemme. Nopean toimituksemme ansiosta saat tilaamasi tuotteet nopeasti toimitettuna suoraan kotiisi. Voit tehdä tilauksen kätevästi vaikka jopa kotisohvaltasi.

 

Moottoriöljyllä on useita kriittisiä tehtäviä

 

Öljyn ensisijainen tehtävä moottorissa on voidella sitä, ja suojella osia ennenaikaiselta kulumiselta. Öljykerros metalliosien pinnalla myös suojaa osia korroosion vaikutukselta. Öljy pitää moottorin puhtaana keräämällä itseensä karstaa, nokea ja muita moottorin epäpuhtauksia. Kun öljy virtaa öljynsuodattimen läpi, jäävät epäpuhtaudet kiinni suodattimeen, eivätkä ne pääse aiheuttamaan vahinkoa moottorille. Moottoriöljy auttaa moottoria myös jäähdyttämisessä. Öljy sitoo lämpöä ja siirtää sitä pois moottorista kun se virtaa eri osien välillä. Verkkokauppamme ylpeänä esittää laajan valikoiman öljyjä ja voiteluaineita kaikilta tunnetuilta merkeiltä, mukaan lukien Shell, Total ja Repsol. Voit säästää paljon aikaa ja vaivaa, kun tilaat samalla myös muut autoilussa tarvitsemasi tuotteet meiltä.