Osta SHELL 5W-30 Moottorioljy

9 Tulokset

Kiinnitä huomiota laadukkaan öljyn valintaan

 

Moottorioljy24.fi:n laajasta valikoimasta löydät laadukkaat öljyt ja voiteluaineet kaikilta tunnetuilta valmistajilta kuten Shell, Total, Repsol ja Mobil. Oikein valittu öljy pitää huolta moottorisi kunnosta, ja sen valintaan onkin syytä paneutua huolella. Sopivan öljyn löytäminen voi usein olla hankala tehtävä, ja haluammekin auttaa sinua siinä. Löydät etusivultamme helpon haku-toiminnon, joka auttaa sinua oikean öljyn löytämisessä. Sinun tarvitsee vain syöttää hakuun autosi valmistaja, malli ja moottorin tyyppi, niin hakukone kertoo autoosi sopivat öljyt ja muut voiteluaineet. Kannattaa aina valita mahdollisimman laadukas öljy tunnetulta valmistajalta, jotta autosi moottori pysyy voideltuna ja toimintakuntoisena useiden vuosien ajan. Samalla myös autosi jälleenmyyntiarvo säilyy hyvänä.

 

Moottoriöljy pitää huolta moottorin hyvinvoinnista

 

Moottoriöljyn ensisijainen tehtävä on voidella ja suojata auton metalliosia. Öljykerros pienentää osien välistä kitkaa, ja näin vähentää osien kulumista. Se suojaa samalla osia myös hapen aiheuttamalta korroosiolta. Öljyllä on tärkeä rooli myös moottorin puhtaanapidossa. Se sitoo itseensä pieniä hiukkasia, roskia ja muita epäpuhtauksia moottorista. Kun öljy sitten virtaa suodattimen läpi, jäävät nuo hiukkaset kiinni suodattimeen, eivätkä ne pääse aiheuttamaan haittaa moottorille. Öljyt valmistetaan nykyään usean eri ainesosan seoksesta. Yleisimmät ainesosat ovat kasvipohjaiset esterit, sekä voiteluominaisuuksia parantavat hiilivedyt. Oikean öljyn valinnassa tulee kiinnittää huomiota sen eri ominaisuuksiin, kuten viskositeettiin. Viskositeetti kuvaa öljyn juoksevuutta.

 

Valikoimastamme löydät öljyn autoon kuin autoon

 

Tarjoamme öljyt laadukkailta valmistajilta. Muun muassa Shell, Repsol, Mobil ja Elf ovat kaikki edustettuina valikoimassamme. Tarjoamme öljyt ja voiteluaineet myös mopoihin ja moottoripyöriin ja erilaisiin hyötyajoneuvoihin, kuten kuorma- ja pakettiautoihin. Pystyt säästämään rahan lisäksi paljon vaivaa, kun tilaat samalla kertaa kaikki autoilussa tarvitsemasi tuotteet meiltä. Löydät kaiken tuulilasin pesunesteestä aina automaattivaihteiston öljyyn meiltä. Myös auton puhtaanapitotuotteet kuten autoshampoon, puhdistusaineet ja vahan löydät kattavasta valikoimastamme.