Osta SHELL 5W-40 Moottorioljy

2 Tulokset

Synteettisiäkin öljyjä suorituskykyisten moottoreiden voitelutarpeisiin

Tämän kategorian moottoriöljyt ovat hyvin edustettuina myös maailman öljyteollisuuden ehdottoman kärjen tuotevalikoimissa. Katsokaa vaikka, miten Shell 5W-40 moottoriöljyissä on mistä valita, eikä hinnatkaan Moottoriöljy 24 verkkokaupassa sen kummemmin päätä huimaa. Tämän sarjan valikoimista löytyy esim. Helix Ultra öljytuote, täys-synteettinen moottoriöljy, joka tuo edistyneimmät voiteluominaisuudet modernienkin moottoreiden tarpeisiin. Nykyaikaiset moottorit vaativat voiteluaineiltakin enemmän, ja tämän sarjan voiteluaineet pitävät hyvän huolen siitä, että moottoreiden suorituskyky sekä käyttöikä senkuin vain kasvavat kummatkin. Aivan kuten muutkin öljymarkkinoiden tuotteet, monet niistä, niin tämäkin öljytuote tuo entistäkin parempaa suojaa moottorille eikä kokkareiden tai kuonan kertymisestä kannata sitten sen enempää olla huolissaan. Moottori pysyy näilläkin voiteluaineilla aivan kuin tehtaalta juuri tulleessa kunnossa, olipa sitten dieselmoottori tai bensiinikone, niin kyllä tämän tuotteen suunnittelijat ovat pyrkineet varmistamaan, että voiteluominaisuudet pysyvät hyvällä tasolla läpi kauden ja kone kiiltää entistäkin paremmin. Reilusti kaasua vaan koneeseen ja kipinää perään, kyllä tämäkin öljytuote voitelee kolot ja raot kuntoon, nivelet notkeiksi ja antaa vauhtia vaikeisiinkin paikkoihin.

Valmistajan huoltoväliohjeiden mukaan hyvä tulee kuin tuosta vaan

Kustannuksia tietysti tulee enemmän, jos moottoriöljyjä täytyy jatkuvasti olla vaihtamassa. Tämä öljytuote siksi kestääkin kunnolla käyttöä eikä valmistajan suosittelemisen huoltovälien saavuttaminen ole sen kummempi juttu, jos eivät jopa ohje-arvot ylity, kuten niin helposti tuppaa käymään kun on kunnon laatuaineet pistetty koneeseen. Mikä parasta, tämän kategorian öljytuotteista reilu osa on useammankin moottorivalmistajan hyväksymä, joten kyllä sille käyttöä löytyy — kannattaa siis ostaa isompikin erä samalla, ettei heti tuota pikaa tarvitse lähteä uusia voiteluaineita ostamaan. Jopa sellaiset huippumerkit, kuin Ferrari, ja muut, ovat kiinnittäneet positiivista huomiota tämänkin laatumerkin puitteisiin, ja sehän tarkoittaa sitä, että jos vaikka ammattilainenkin tilaa tätä tuotetta valmiiksi varastoon, niin tuskin se siellä sen kauempaa asiakkaita odottaa. Hyvät öjyt tästä nyt pikkurahalla kainaloon ja johan lähtee taas konekin kunnolla käymään ja kaasu palaa entistäkin paremmin.

Nyt verkkokaupasta laatua koko rahalla - esim. synteettinen HX8 huippuöljy

Tämä viskositeettikategoria on huipputuotteita täynnä. Kun kysytään laatua ja kunolla voiteluominaisuuksia, niin Shell 5W-40 on ehdottomasti sellainen sarja, jonka puitteista löytyy mistä valita. Verkkokaupassa moottorioljy24.fi kun asioitte, niin kustannuksetkaan eivät sen kummemmin kohoa, vaan edullisesti saatte maailman huipputuotteetkin aivan kuin tuosta vaan. Vaikka olosuhteet olisivat kuinka vaativia, niin kyllä tämän tuotesarjan tuotteet tuovat kunnolla voiteluominaisuuksia ja pitävät nivelet sekä nippulat paremmassa vireessä. Rautakin likkuu toista rautapintaa vasten kevyesti kuin mikä, männät tekevät työtä käskettyä ja sylinterin seinämät kiiltävät puhtaina kuin uusi moottori olisi tehtaalta tullut. Ostakaa nyt hienot voiteluaineet kätevästi netistä, eipä hinta ainakaan turhaan päätä paina, vaan edullisesti mennään ja kevyttä sekä mukavaa on kyyti. Maailman huipputuotteet ja voiteluaineet saatte nyt aiempaakin edullisemmin, ja mikä parasta, tämänkin kategorian monet öljytuotteet on suunniteltu sopimaan käytettäväksi niin bensiini- kuin dieselmoottoreissa, mutta myös moderneissa biodieselmoottoreissa niissäkin. Näin säästyy tietysti kustannuksissa, kun sama voiteluaine sopii moneen käyttöön eikä jokaista automallia varten tarvitse hankkia erilaisia moottoriöljyjä varastoon odottamaan.