Osta SHELL Helix Ultra Professional 5W-30 Moottorioljy

7 Tulokset

Tästä tuotesarjasta löytyy muutamakin malli josta valita

 

Jopa yhdeksän erilaista tuotevariaatiota mainitsee valmistaja kuuluvaksi Shell Helix-Ultra-Professional 5W-30 moottoriöljyjen joukkoon. Siinä on muutamakin erilainen keitos sitten olemassa, eikä tuskin valinta voisi haastavampi olla. Kukin on tietysti omalla tavallaan erilainen, vaikka pienistä vivahteistakin saattaa olla vain kyse. Onneksi Moottoriöljy 24 verkkokauppa kunnioittaa asiakasta ja haluaa palvella, niin että tuotekuvaukset kertovat heti ensisilmäyksellä mikä on pientenkin vivahteiden oleellinen ero, mikä tuote sopii mihinkin ja niin edelleen. Jos onkin vielä jotain epäselvää, niin eipä hätää, tuotekuvaukset täydentyvät tietysti tämän tästä. Saksalaisella asiantuntemuksella ja vastuunotolla on tietysti sekin seuraus, että palvelu pelaa ja kannattaa tietysti aina tiedustella jos jokin tuote on harhaanjohtavasti pantu esille ehkä jopa väärään kategoriaan. Esim. Shell Helix-Ultra-Professional AF 5W-30 tuotevariaatio, nimenomaan AF lisämääreellä mainittu, on täyssynteettinen variaatio. Saattaapa tietysti jokin toinenkin tuote olla, mutta nyt mennään tällä tuotemääreellä kuitenkin. Valmistajan sanojen mukaan tätä tuote on tehty vastaavaan valmistajan vaatimuksia, ja ne ovatkin se ensisijainen tietolähde varmasti jokaiselle kuluttajakäyttäjälle joka osaa asiansa haluaa parasta koneeseen. Tämän tuotevariaation sanotaan täyttävän ACEA A4 ja B5 sarjat, joten jos omasta automallista löytyy se merkki, niin tässä voi olla oikea tuote josta valita.

 

Valmistajan määrittelemä öljytuotehyväksyntä määrittää sen mikä öljy käy mihinkin

 

Öljyjä on monenmoisia, niin myös Shell Helix-Ultra-Professional tuotteita viskositeetin 5W-30 mukaisena. Tässä joitain esimerkkejä 5W-30 viskositeettisten kategorioista ja niitä vastaavista öljytuotteista. AB tuote, joka valmistajan mukaan täyttää esim. API SL sekä ACEA A3/B3 sekä A3/B4 määritykset, AM-L tuote esim. määritysten API SN/CF sekä ACEA C3 tai BMW LL-04 mukaisiin käyttökohteisiin, AG tuote erityisesti määritysten API SN, ACEA C3 sekä GMW16177 dexos2 mukaisiin koneisiin. Eli valmistajan ohjeet esille ja sitten mars-mars verkkokauppaan oikeaa öljytuotetta katsomaan. Siitä saa sitten ostettua oikeanlaisen nesteen koneeseen, jolla männät taas kulkevat kunnolla ja rivat pysyvät notkeina kovassakin vauhdissa. Ammattilaisella on tietysti omat tietolähteensä, eikä huoltoliikkeen asiantuntemusta kannata sen kevyemmin kuunnella. Öljyjen kanssa ei kuitenkaan kannata lähteä leikkimään, sillä siinä voi moottorin käyttöikä sitten turhaan huveta, jos laittaa muutaman euron säästämisen innoittamana väärää voiteluainetta koneeseen.

 

Tämä Shell-öljyjen suosittu sarja 5W-30 on huippuluokkaa

 

Nimensä mukaisesti ammattilaisenkin käyttöön sopivaksi suunniteltu Pro-sarja tietää sanoa sitä että kovaakin käyttöä saa olla, ja voitelutehot pysyvät vähintäänkin sillä tasolla mitä on luvattu tai sopii odottaa. Tästä ei tarjoukset paljoa ainakaan halvalla parane, ja hyvä on mennäkin menojaan, kun on aidot Professional-öljyt koneessa. Katsokaa vaan oman auton valmistajan ohjeista, että minkä määrityksen mukainen öljy sopii koneeseen, ja sitten vaan hiiri heiluen kohti moottorioljy24.fi verkkokauppaa missä valinnan varaa on reilusti ja jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Ostakaa nyt Shell Helix-Ultra-Professional 5W-30 öljyt kätevästi netistä moottorioljy24.fi, tuotteita on useampikin mistä valita, ja jos jotain tiettyä tämän ryhmän tuotetta ei löytyisikään, niin ei hätää ole tämän näköinen. Ottakaa vain asiantuntijaan yhteyttä ja johan asia selviää sukkelammin kuin mitä itse hakemalla ehkä koskaan sattuisi tapahtumaan.