Osta SHELL Helix Ultra 0W-40 Moottorioljy

1 Tulokset

Säästä rahaa ja aikaa ostamalla öljyt netistä

 

Kun tilaat öljyt autoosi tai moottoripyörääsi helposti netistä säästät paljon rahaa ja vaivaa. Laajasta valikoimastamme löydät öljyt tunnetuilta valmistajilta kuten Shell Helix-Ultra, Castrol, Repsol ja Elf. Voit käyttää helppoa hakutoimintoa etusivullamme oikean öljyn löytämiseksi. Sinun tarvitsee syöttää hakuun ainoastaan autosi valmistaja, malli ja moottorityyppi, niin saat kerromme minkälaista öljyä autosi tarvitsee. Kun vaihdat öljyä, muista kiinnittää huomiota sen viskositeettiin ja muihin voiteluominaisuuksiin. Sivuillamme voit helposti vertailla erilaisia öljyjä keskenään. Näin pystyt valitsemaan juuri sinun tarpeisiin sopivan voiteluöljyn.

 

Öljy on tärkeä osa moottorin toiminnoissa

 

Jos autosi moottorissa ei olisi ollenkaan öljyä, rikkoisi metalliosien yhteen hankaamisesta syntyvä kitka moottorin erittäin nopeasti. Öljy muodostaa ohuen voitelevan kalvon eri metallisten osien välille ja vähentää kitkaa. Samalla se estää hapen aiheuttamaa korroosiota, sillä öljyn muodostama kalvo estää hapen pääsyn metallisten osien pinnalle. Öljyn kiertäessä moottorissa kuljettaa se lämpöä pois moottorin keskeltä ja auttaa näin estämään ylikuumenemista. Kun öljy kiertää moottorissa se kerää samalla itseensä pienen pieniä hiukkasia ja muita epäpuhtauksia, jotka lopulta päätyvät talteen öljynsuodattimeen. Näin öljy auttaa samalla moottoria pysymään puhtaana. Sinun kannattaakin valita autoosi laadukas öljy, jotta se selviää kunnialla kaikista sille asetetuista vaikeista tehtävistä.

 

Moottorioljy24.fi tarjoaa laadukkaat öljyt isosta valikoimasta

 

Kauppamme laajasta valikoimasta löydät erilaiset voiteluaineet kaikilta isoilta valmistajilta. Repsol, Shell Helix-Ultra, Total ja Castrol löytyvät kaikki valikoimastamme. Säästät samalla paljon vaivaa, kun tilaat myös muut autoilussa tarvittavat kemikaalit meiltä. Löydät meiltä niin jarrunesteet kuin jäähdytysnesteenkin. Nopea toimituksemme avulla saat kaipaamasi tuotteet kotiovellesi toimitettuna nopeasti. Ystävällinen asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan sinua tilauksesi ja tuotteiden valinnan kanssa.