Osta SHELL Helix Ultra 10W-60 Moottorioljy

1 Tulokset
Ralliratamaisiin olosuhteisiin missä kysytään kykyä ja kestävyyttä

Ostakaa nyt tästä hienoa Shell Helix-Ultra 10W-60 öljyä oikein urakalla, jos ei jopa tynnyrikaupalla. Tämä öljytuote on valmistajankin mukaan kehitetty vaativimpiin oloihin, sinne missä rauta huutaa ja kaasua palaa. Kiire ei ole minnekään, mutta kovaa pitää mennä, muusta viis. Radalla tai vaikeammissakin paikoissa, siellä missä rauta puhuu ja kumina käy. Meiltä Moottoriöljy 24 verkkokaupasta löydätte hienoja öljytuotteita mistä valita. Tämäkin tuote on hyvä ja suosittu valikoimissa kaudesta toiseen. Tuskin on sellaista öljyä joka pistäisi paremmaksi, niin äärimmäisiin olosuhteisiin on suunniteltu että kovaa saa mennä ja konekin kysyy kunnossa, paremmassa ainakin, kuin mitä ehkä kävisi jos käyttäisi jotain arkisempaa tavallista talviöljyä mitä nyt marketista saa kotikäyttöön. Tästä vaan nyt tynnyrikaupalla öljyä vaikeisiinkin paikkoihin, kun periksi ei saa antaa vaan pitää painaa kunnolla perille saakka. Tämäkin Shell Helix-Ultra öljyluokka on suunniteltu silti arkiseenkin menoon, henkilöautoihinkin, ihan vaan bensiinikäyttöisiin tai diesel-moottoreihin. Mutta vaikka kaasumoottorikin olisi, niin ei hätää, jos tätä öljykategoriaa valmistaja suosittelee, ja vaaditaan vaikeiden paikkojen viskositeettia, niin kyllä tästä öljystä on varmasti valittavaksi, ainakin kannattaa katsoa että kuinka hyvään hintaan lähtee nyt kunnon voiteluaineet vaikeisiinkin paikkoihin.

Moni auto kulkee nykyään hybridimoottorilla

Koneissa on eroja eikä mikä tahansa perusöljy pidä niin hyvin huolta koneesta kuin mitä sellainen öljy voisi pitää joka vastaa moottorin valmistajan suosituksia viimeiseen asti. Tämä öljytuote vastaa hyvin öljyluokitusten tarpeisiin ja täyttää kriteeritkin vielä, ainakin siten kuten valmistaja lupaa. Ja valmistajan ohjeita ja lupauksiahan kannattaa aina kuunnella. Verkkokaupasta saatte hankittua tuotteet reiluin ehdoin ja varmasti hyvään hintaan, niin että pelivaraa tulee ajamiseen ilman sen kummempaa hakemista. Laittakaa nyt pienellä panoksella suuretkin pyörät pyörimään. Vaikka olisi aito ja oikea rallimoottori kyseessä, joka ottaa rennosti vaikeankin kilparadan, niin jos talli näin suosittelee, niin siitä vaan ostamaan. Henkilöauton kuljettajan kannattaa tietysti kuunnella asiantuntijaa ja vaikka huoltokorjaamoa, että mikä öljy on sellainen, joka sopii oman auton moottoriin valmistajan suositusten mukaan parhaalla mahdollisella tavalla. Tämäkin öljytuote vastaa tietysti vaatimuksiin ja lupaa täyttää kriteerit aiempiakin ja kilpailijoitaankin paremmin. Tästä näin ei lupaukset ja tarjonta välttämättä sen halvemmalla parane, pikkurahalla ainakaan. Tämäkin öljytuote pitää varmasti huolen siitä, että koneen kunto säilyy paremmin kuin mitä tavallisilla perusöljyillä ehkä koskaan kävisi.

Valmistajankin mukaan tämä öljy ottaa oikein tukea Ferrarista

Tästä ei lupaukset parane, ja hyvällä voiteluaineella on kelpo mennä vaikka rajumpiakin ralliratoja. Ferrari radoilta tunnetaan ja Shell-öljyt ovatkin hyvä kumppani sille, joka kysyy vauhtia tai vaarallisia tilanteita. Verkkokaupasta tietysti moottorioljy24.fi