Osta SHELL Helix Ultra Moottorioljy

6 Tulokset

Säästä rahaa ostamalla öljyt netistä

Kun tilaat moottoriöljyn autoosi tai moottoripyörääsi helposti netistä pystyt säästämään paljon rahaa ja vaivaa. Meidän laajasta valikoimastamme löydät öljyt kaikilta tunnetuilta valmistajilta kuten Shell Helix-Ultra, Castrol, Repsol ja Elf. Voit käyttää kätevää hakutoimintoa etusivullamme juuri sinun tarpeisiisi sopivan öljyn löytämiseksi. Sinun tarvitsee syöttää hakutoimintoon ainoastaan autosi valmistaja, malli ja moottorin tyyppi, niin saat tietää minkälaista öljyä autosi tarvitsee. Kun vaihdat öljyä uuteen, muista kiinnittää huomiota sen viskositeettiin ja muihin ominaisuuksiin. Sivuillamme voit helposti vertailla erilaisia öljyjä keskenään. Näin pystyt valitsemaan juuri sinun tarpeisiin sopivan laadukkaan voiteluöljyn.

Öljyllä on monia tärkeitä tehtäviä

Jos moottorissa ei olisi yhtään öljyä, rikkoisi metalliosien yhteen hankaamisesta syntyvä lämpö moottorin hyvin nopeasti. Öljy muodostaa ohuen voitelevan kalvon moottorin metallisten osien välille ja vähentää näin kitkaa. samanaikaisesti öljykalvo estää hapen aiheuttamaa korroosiota ja hapettumista, sillä öljyn muodostama kalvo estää hapen pääsyn metallisten osien pinnalle. Öljyn kiertäessä moottorissa se kuljettaa samalla lämpöä pois moottorin keskeltä ja auttaa näin estämään moottoria ylikuumenemista. Öljyn kiertäeessä moottorissa kerää se samalla itseensä pienen pieniä hiukkasia ja muita epäpuhtauksia kuten karstaa ja nokea, jotka lopulta päätyvät talteen öljynsuodattimeen. Näin öljy auttaa moottoria pysymään puhtaana. Kannattaakin aina valita autoosi mahdollisimman laadukas öljy, jotta se selviää kunnialla kaikista sille asetetuista tehtävistä.

Moottorioljy24.fi tarjoaa laadukkaat öljyt

Verkkokauppamme laajasta valikoimasta löydät voiteluaineet kaikilta tunnetuilta valmistajilta. Repsol, Shell Helix-Ultra, Total ja Castrol löydät kaikki valikoimastamme. Voit samalla säästää paljon rahaa kun tilaat samalla muut autoilussa tarvitsemasi kemikaalit kuten jarrunesteen ja jäähdytysnesteen. Nopean toimituksemme ansiosta saat tilaamasi tuotteet käyttöösi nopeasti. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään oikean öljyn etsimisessä.