Osta SHELL Helix 10W-40 Moottorioljy

1 Tulokset

Tästä viskositeettiluokasta on moneksi

 

Jos jokin on yleinen viskositeettiluokka, niin 10W-40 on juuri sitä. Ja Shell Helix 10W-40 sarjassa löytyykin reilusti mistä valita. On puolisynteettistä ja diesel-öljyä, mineraaliöljyä sekä nelitahtisen moottoripyöränkin öljytuotteita siinä missä jopa raskaan teollisen kaluston diesel-öljyä. Vaikkei Moottoriöljy 24 kaupasta vielä löytysikään kaikkea sitä mitä tästä viskositeettiluokasta löytyy, niin ei hätää, valikoimat varmastikin täydentyvät tämän tästä. Suuren valikoiman ei kannata antaa hämätä, vaan pitää pää kylmänä ja mennä siten kuten on hyväkin mennä, eli katsoa oman ajoneuvonsa ohjeista ja määrityksistä, että minkälainen öljy sitä pitäisi moottoriin panna. Viskositeettilukema on vain pieni osa kokonaisuutta, valmistajan öljykategorian mukaan mennään ja tässä viskositeettiluokassa löytyy useita käyttökategorioita: on hyväksynnät niin monille Volks-Wagen, Renault sekä Fiatinkin sarjoille. Esim. Renault RN0700 ja 0710 löytyvät nekin.

 

Näihinkin käyttöluokkiin löytyy tästä tuoteryhmästä jotain mistä valita

 

Kun on haussa Shell Helix 10W-40 moottoriöljy, niin ensimmäinen tehtävä on katsoa tarvittava öljykategoria. Pelkän viskositeettiarvon perusteella ei voi oikein oikeaa öljyä valita, koska onhan toki niin, että saman viskositeetin mukaista voiteluainetta valmistetaan niin moneen menoon. Ja tosiaan, se joka määrää mikä öljy on koneelle hyväksi, tulee auton moottorin valmistajan ohjeista, ei niinkään öljyjen tuottajan tai markkinamiesten mainoksista. Näin on näreet eikä siitä oikein kiemurtelematta pois pääse..VW 502 00 sekä 505 00. Fiat 955535-G2. Monet öljytuotteet on sertifioitu sopimaan moneenkin käyttöluokkaan, jopa niin, että Shell Helix HX7 purkki, jonka kyljessä lukee "Diesel", saattaa hyvinkin olla sertifioitu myös tavallisen bensiinikoneen tai monenmoisten hybridimoottorien voitelukäyttöön. Näin näreet, että valmistajan määritysten mukaan mennään ja monet mainosten lupaukset puhuvat sitten omaa kieltään.

 

Nyt myös 10W-40 öljyt nelitahtipyöriin sekä raskaankin teollisuuden koneisiin

 

Tämä tuotesarja ei jätä kylmäksi, mutta kukkaron pohjalle kyllä parhaassa tapauksessa jää jotainkin mistä valita. Näin hyvin on pantu tuotteet esille, että samalla viskositeettilukemalla saattaa löytyä raskaan kuljetuskaluston diesel-moottorien öljytuotteet sekä kevyemmän nelitahtisenkin moottoripyörän vaatimat voiteluöljyt. Tästä Shell Helix 10W-40 tuotesarjasta löytyy mistä valita, ja jos ei vielä löydy, niin varmasti kohta on kun valikoimat täydentyvät ja tietokannat päivitetään tuota pikaa. Verkkokauppojen joukossa moottorioljy24.fi on yksi kärkipaikka, eikä hätä ole tämän näköinen, vaan yhteyttä kannattaa ottaa, niin että asiakaspalvelu pääsee palvelemaan ja oikeat tuotteet löytyvät juuri sinne missä niitä tarvitaan. Saksalainen verkkokauppa on vastuullinen ainakin, perinteiden mukaan, tuskin on mitään virheitä ainakaan tahallaan tehty. Tuotekuvauksista löydät tietyn öljyn hyväksyntäkategoriat, ja sitten jos tuote ja valmistaja on muuten vakuuttavan ja luotettavan oloinen, voinee hyvin olettaakin että kyseisen kategorian vaatimukset on täytetty sopivalla tavalla.