Osta TOTAL 5W-30 Moottorioljy

9 Tulokset
CLASSIC 5W-30
Tuotenro.:OIL-2096-6461
Hinta sis. ALV:n
Lisäksi toimitusmaksu

VARASTOSSA

Huippuöljy huippuautoihin, kuten BMW, Kia tai Mercedes-Benz

Autoja on tietysti kaikenlaisia ja moottoreitakin sen mukaan. Tämä öljytuote on kuitenkin kehitetty vastaamaan juuri omansalaisten autojen tarpeisiin, huippumerkkeihin ja standardeihin, niin että laatua on tiedossa koko rahalle. Tässä Total 5W-30 viskositeettiluokassa löytyy muutamakin tuote josta valita, esim. juuri tämä "INEO MC3" öljytuote joka on kuin varta vasten tehty vastaamaan tiettyjen automerkkien ja mallien suunnittelijoiden odotuksia ja laatuvaatimuksia. Sellaisella voiteluaineella on sitten ilo mennä, kun tietää että kaikki on varmasti kuten olla pitää. Meiltä verkkokaupasta Moottoriöljy 24 saatte kätevästi ostettua harvinaisempaankin automalliin ja -merkkiin sopivat voiteluaineet, ja jos ei vielä olekaan valikoimissa johonkin tiettyyn laatuluokkaan tai malliin sopivasti vastaavaa voiteluainetta, niin kyllä valikoimat täydentyvät tämän tästä. Kun tietokannoista on kyse, niin ei hätää, hetikohta kun vaan valmistajalta tulee uudet tämänkin viskositeetin mukaiset tuotteet, niin kyllä ne sitten alta aikayksikön ilmestyvät tännekin verkkokauppaan ostamista varten. Kaikki tuotteet on pantu selkeästi esille, niin että vertailu ja ostaminen on helppoa sekä mukavaa.

Hyvät voiteluaineet vaikeisiinkin olosuhteisiin pitävät moottorin kunnon iskussa

Kun kone on rasvattu kunnolla ja nivelet notkeina, ei hankalatkaan olosuhteet ole sen kummempi juttu kuin mikään. Tämänkin Total öljyn valikoimien puitteista löytyy kyllä aineet ja rasvat, joilla vanhempikin auto hoitaa helposti lähes olosuhteet kuin olosuhteet. Kyllä kelpaa huristella pitkin maanteitä, kun tietää että koneessa on kunnon Total öljyt ja että tuotekin on nimenomaan INEO esim. "LONG-LIFE", joka lupaa pidempää ikää moottorille ja pehmeää käyntiä kovassakin vauhdissa. Vaikka kuinka mentäisiin kunnolla, ja kone haukkoisi happea, niin ei hätää, hyvällä "LONG-LIFE" moottoriöljyllä varusteltuna moottori kyllä kestää ainakin sen verran mitä valmistaja on ajatellut sen kestävän — kun valmistajan öljylaatukategorioiden mukaan on valittu oikea öljy oikeaan koneeseen, näin sitten hyvä tulee. Hyvä moottoriöljy, johon sarjaan tämäkin huipputuote tietysti asettuu kuin itsestään, sellainen huipputuote kyllä pitää huolen katalysaattoristakin tai hiukkassuodattimesta, niin että pakokaasut puhdistuvat kunnolla ja koko konekin säilyy siistissä kunnossa. Ei kerry eikä pinty lika pöntön reunoille tai niveliin, kun on hyvät lisäaineet laitettu moottoriöljyn sekaan ja hieno tuotekin vielä kehitetty päälle, niin että laatuvaatimukset ovat kohdallaan ja voiteluominaisuudet pysyvät kovassakin menossa tai kylmällä säällä.

Nyt verkkokaupasta laatua koko rahalle edullisesti jos ei jopa kuin tuosta vaan

Ostakaa nyt, arvon ihmiset, laadukkaat Total 5W-30 voiteluaineet kätevästi verkkokaupasta. Tämä moottorioljy24.fi verkkokauppa on alansa huippusarjaa, ja ammattilaisetkin käyvät siellä tekemässä tilauksia, siinä missä harrastelijatkin autojen laittajat sekä sunnuntaikuljettajat hekin. Näin hyvää tarjousta saa kaupungilta hakea, mutta tuskin tarvitsee, sillä niin hyvät valikoimat on pantu selkeästi esille verkkokauppaan että ostaminen sujuu kuin tuosta vaan. Oman auton valmistajan kriteereitä vastaavat tuotteet löytyvät ilman sen kummempaa arpomista, ja sitten tilauskin on tehty jo tuota pikaa. Toimitus toimii varmasti perille saakka eikä yllätyksiäkään liene tiedossa, eikä ainakaan tarvitse jäädä huoltamoliikkeen varastohyllyjen väliin ihmettelemään. Näin on ostaminen tehty helposti tietoverkossa ja laadukkaat öljyt maailmalta tuotu tarjolle kuin kotikonstein kaikille teille.