Osta TOTAL QUARTZ ENERGY Moottorioljy

3 Tulokset

Totalin Quarz voitelee moottorin tehokkaasti

Total QUARTZ-ENERGY on ranskalaisen Totalin valmistama laadukas moottoriöljy. Total on ollut mukana öljy- ja kaasualalla jo useiden vuosikymmenien ajan. Yhtiö perustettiin alun perin jo ensimmäistä maailmansotaa seuraavina vuosina. Yritys perustettiin, sillä ranskalaiset halusivat saada markkinoille oman öljy-yhtiön, joka pystyisi kilpailemaan hollantilaista Shelliä vastaan öljymarkkinoilla. Total tunnetaan yhtenä maailman johtavana voiteluöljyjen valmistajana. Total on vuosien varrella sponsoroinut paljon eri autourheilun lajeja, ja se on toiminut tiiviissä yhteistyössä eri tallien kanssa. Näin yritys on pystynyt saamaan ensiluokkaisen tärkeää tietoa sen öljyjen toiminnasta silloin, kun auto viedään toden teolla äärirajoille. Yksi Totalin pitkäaikaisista kumppaneista Citroën Sport -talli, joka ajaa tällä hetkellä rallin MM-sarjassa, Dakar-ralleissa sekä World Touring Car Championship -kisoissa. Ranskalainen Sébastien Loeb on tallissa ajaessaan voittanut rallin maailmanmestaruuden peräti yhdeksänä vuonna. Samoin Ari Vatanen sekä ranskalainen Pierre Latrigue ovat voittaneet Dakar-rallin tämän tallin autolla jopa neljä kertaa. Toinen Totalin yhteistyökumppaneista on vuosina 95 – 01 Formula 1 -sarjassa toiminut Peugeot Sport -talli, jolle Total toimitti voiteluaineet. Total on tehnyt yhteistyötä ja sitonut erilaisia sponsorisopimuksia myös toisten tallien kanssa, kuten esimerkiksi Red Bullin sekä Renault Sportin kanssa.

Korkealaatuinen voiteluaine

Total QUARTZ-ENERGY on synteettinen moottoriöljy, joka on suunniteltu toimimaan kaikissa moderneissa moottoreissa. Öljy on suunniteltu toimimaan myös moniventtiilisissä moottoreissa, turboahdetuissa moottoreissa sekä myös autoissa, joissa ei ole katalysaattoria. Se soveltuu myös dieselmoottoreihin, sekä vapaasti hengittäviin että turboahtimella varustettuihin. Öljy soveltuu kaikkiin matkatyyppeihin ja ajoneuvoihin, aina kaupunkiajosta hiekkateille sekä moottoriteiden korkeisiin nopeuksiin. Öljy soveltuu kaikkiin autoihin, jotka vaativat öljyltä GM-LL-A/B – 025 suoritustason. Öljy täyttää myös eri autovalmistajien vaatimukset kuten esimerkiksi MB-Approval 229.3, MB-Approval 229-5, VW 505.00 sekä VW 502.00. Tämä öljy takaa loistavan suojan kaikille moottorin herkille osille, ja parantaa merkittävästi moottorin kestoa. Ensiluokkainen terminen tasapaino sekä hapettumista vastustavat ominaisuudet estävät öljyn laadun heikkenemisen myös silloin, kun öljyä käytetään erittäin vaativissa olosuhteissa. Öljyyn on lisätty moderneita lisäaineita, kuten esimerkiksi pesuaineita. Nämä pesuaineet irrottavat pinttynyttä likaa ja muita epäpuhtauksia varmistaen näin moottorin optimaalisen toiminnan kaikissa tilanteissa. Öljy soveltuu myös autoihin, joissa vaaditaan pitkä öljyn vaihtoväli. Total QUARTZ-ENERGY onkin erinomainen valinta kaikkiin moderneihin autoihin

Öljyn tärkeät tehtävät

Moottorin metalliosien välillä on aina kitkaa. Tämä kitka synnyttää osien hangatessa toisiinsa vasten lämpöä, joka on aina pois moottorin tehosta. Siksipä kaikkien moottoreiden voiteluun käytetään öljyä. Öljy muodostaa osien pinnalle sitkeän kalvon, joka vähentää metalli vasten metallia -kontaktin syntymisen, ja pienentää näin kitkaa merkittävästi. Öljykalvo samalla myös suojaa moottorin osia hapen haitallisilta vaikutuksilta kuten korroosiolta ja hapettumiselta. Kun valitset autoosi korkealaatuisen öljyn, voit nukkua yösi rauhassa tietäen, että öljy takaa riittävän suojan moottorin herkille osille. Laadukkaat öljyt kilpailukykyiseen hintaan löydät nyt netistä osoitteesta Moottorioljy24.fi.