Osta TOTAL 0W-30 Moottoriöljy

3 Tulokset

Laadukas Total 0W-30 voitelee autosi moottorin

Moottoriöljy on yksi autosi moottorin tärkeimmistä komponenteista, vaikka sitä tulee harvoin ajatelleeksi. Öljyllä on useita tärkeitä tehtäviä, ja se huolehtiikin hyvin kokonaisvaltaisesti moottorisi hyvinvoinnista. Metalliosien välillä on aina kitkaa. Kun kaksi metalliosaa hankaa toisiaan vasten syntyy kitkan vaikutuksesta aina lämpöä, ja samalla metalliosien liike-energia pienenee sillä osa siitä muuttuu lämpöenergiaksi. Tämä johtaa lisääntyneeseen polttoaineen kulutukseen, moottorin vähentyneeseen tehoon ja pahimmassa tapauksessa koko moottorin hajoamiseen. Kun metalliosien välillä on öljykalvo on niiden välinen kitka paljon pienempi. Öljykalvon ansiosta moottorisi sisällä olevat metalliset osat pysyvät hyvin voideltuina. Voitelun lisäksi öljykalvo osien pinnalla suojaa osia hapen haitallisilta vaikutuksilta. Happi aiheuttaa metalliosissa korroosiota ja ruostetta. Ne taas johtavat osien ennenaikaiseen kulumiseen ja pahimmassa tapauksessa moottorin rikkoontumiseen.

Total 0W-30 pitää moottorisi toimintakunnossa pitkään

Öljyllä on voitelemisen lisäksi monia muita tärkeitä tehtäviä moottorissa. Se esimerkiksi sitoo itseensä lämpöä moottorin sisältä. Kuuma öljy virtaa moottorista ulos ja luovuttaa lämpöä ympäröivään ilmaan. Yleensä moottoreista löytyy erillinen öljynjäähdytin, jonka avulla lämmönsiirtoa saadaan entisestään tehostettua. Kiertäessään moottorissa öljy sitoo itseensä samalla myös epäpuhtauksia. Polttoaine ei koskaan pala täysin puhtaasti, vaan palotapahtumassa syntyy aina hieman karstaa ja nokea. Nämä öljy sitoo itseensä ja kuljettaa ajan mittaan öljynsuodattimeen. Näin moottori pysyy puhtaana.

Laadukkaat öljyt ja voiteluaineet netistä

Moottorioljy24.fi on verkkokauppa, jonka laajasta valikoimasta löydät kaikki voiteluaineet ja öljyt. Olemme valikoineet valikoimaamme öljyjä ainoastaan maailman parhailta merkeiltä. Voit siis olla aina varma siitä, että laatu on kohdallaan kun tilaat öljyjä meiltä. Samalla kertaa voit tilata myös muut auton hoidossa tarvittavat kemikaalit ja hoitoaineet kuten autoshampoon ja vahat.