Osta TOTAL 5W-30 Moottoriöljy

11 Tulokset
CLASSIC 5W-30
Tuotenro.:OIL-2096-6461
Hinta sis. ALV:n
Lisäksi toimitusmaksu

VARASTOSSA

Total moottoriöljy suojaa moottoria kulumiselta

Autosi moottorista on syytä pitää hyvää huolta. Hyväkuntoinen moottori pidentää auton käyttöaikaa, ja pitää auton jälleenmyyntiarvon hyvänä. Siksi kannattaa valita mahdollisimman laadukas moottoriöljy, joka pystyy suojaamaan kallisarvoista moottoria mahdollisimman tehokkaasti. Kitka ja lämpö kuluttavat moottorisi metalliosia ajan myötä. Moottoriöljy muodostaa ohuen kalvon osien välille vähentämään kitkaa. Kalvo suojaa osia myös hapen aiheuttamalta korroosiolta. Öljy sitoo itseensä pieniä hiukkasia ja muita epäpuhtauksia, joita kulumisen seurauksena syntyy moottorissa. Öljy kuljettaa roskat öljynsuodattimeen, johon ne myös jäävät. Näin öljy auttaa samalla moottoria pysymään puhtaana.

Modernit öljyt valmistetaan useista eri aineista

Moottoriöljy on nykyisin useiden eri aineiden sekoitus. Lisäaineiden avulla pystytään parantamaan sen voiteluominaisuuksia ja esimerkiksi lämmönkestoa. Yleisimpiä lisäaineita ovat kasvipohjaiset hiilivedyt ja esterit, sekä erilaiset puhdistusaineet, jotka estävät öljyn saostumista. Öljy voi olla joko synteettistä tai mineraalipohjaista. Molemmat öljyt ovat edelleen käytössä, useimmat modernit autot käyttävät kuitenkin täysin synteettistä öljyä. Voit tarkistaa tarvitsemasi öljyn esimerkiksi autosi huoltokirjasta tai käyttöohjeesta. Suosittelemme, että valitset aina mahdollisimman laadukkaan öljyn, joka pystyy suojelemaan moottoria kitkan aiheuttamalta kulutukselta. Näin autosi moottori säilyy toimintakuntoisena vuosien ajan. Tarkista moottoriöljyn vaihtoväli auton opaskirjasta.

Laadukkaat öljyt kattavasta valikoimastamme

Ajoitpa sitten moottoripyörällä, autolla tai ruohonleikkurilla, löydät kattavasta valikoimastamme oikean öljyn juuri sinun käyttöösi. Etusivulta löydät helpon hakukoneen, johon voit syöttää autosi valmistajan, mallin ja moottorityypin. Hakutoiminto kertoo sinulle tarvitsemasi öljyn tyypin. Tarjoamme öljyjä kaikilta tunnetuilta valmistajilta kuten Total, Repsol ja Shell. Säästät paljon aikaa ja kun tilaat samalla kertaa kaikki autoilussa tarvitsemasi nesteet, kuten jäähdytysnesteen, jarrunesteen ja tuulilasin pesunesteen edullisesta valikoimastamme. Avulias asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan sinua oikean öljyn löytämisessä.