Osta TOTAL 5W-40 Moottorioljy

5 Tulokset
Classic 5W-40
Tuotenro.:OIL-1387-6430
Hinta sis. ALV:n
Lisäksi toimitusmaksu

VARASTOSSA

Total 5W-40 edullisesti netistä

Moottorioljy24.fi on verkkokauppa, jonka erikoisalaa ovat öljyt ja voiteluaineet kaikkiin moottorityyppeihin. Ei ole väliä sillä oliko kyseessä moottoripyörä, auto vaiko kuorma-auto, voit olla varma siitä, että laajasta valikoimasta löydät tarvittavat voitelutuotteet juuri sinun tarpeisiisi. Etusivultamme löydät helpon haku-toiminnon, jonka avulla oikean öljyn löytäminen on nyt helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin syöttää hakuun autosi malli, merkki ja moottorin tyyppi, niin helppo toiminto kertoo juuri sinun autoosi sopivat öljyt. Voit tarkistaa oikean öljyn tyypin autosi huolto- tai ohjekirjasta. Koska öljyllä on useita moottorin optimaalisen toiminnan kannalta kriittisiä tehtäviä, kannattaa aina valita mahdollisimman laadukas öljy. Meidän laajasta valikoimastamme löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan öljyn.

Öljyn tärkeät tehtävät

Kun valitset moottoriisi vaikkapa todella laadukkaan Total 5W-40 öljyn, voit nukkua yösi rauhassa. Öljy nimittäin voitelee ja suojaa moottorin metallisia osia ja takaa moottorin oikean toiminnan vuosiksi eteenpäin. Osien pinnalla oleva ohut öljykerros pienentää osien välistä kitkaa, ja näin samalla pienentää moottorin tehohäviöitä ja pienentää polttoaineen kulutusta. Sen lisäksi osien pinnalla oleva öljykalvo suojaa osia hapen kuluttavalta vaikutukselta. Osien pinnalle päästessään happi aiheuttaisi korroosiota ja hapettumista, jotka johtavat aina osien lisääntyneeseen kulumiseen.

Kannattaa valita laadukas öljy

Kun olet valitsemassa uutta moottoriöljyä, tulee sinun pitää mielessä muutamia seikkoja. Yksi tärkeimmistä seikoista on öljyn viskositeetti. Se ilmoitetaan yleensä kahtena eri numerona, toinen lämpimänä ja toinen kylmänä. Toinen asia, johon kannattaa kiinnittää huomiota, on öljyn tyyppi. Öljy voi olla joko mineraalipohjainen, synteettinen tai näiden kahden sekoitus. Nykyään useimmat autot käyttävät täysin synteettisiä öljyjä, sillä niillä saadaan aikaan parhaat voiteluominaisuudet.