Osta TOTAL QUARTZ 10W-40 Moottorioljy

1 Tulokset

Tästä ei öljyvalikoimat halvalla ainakaan parane

 

Kun on kyse 10W-40 öljyjen ostamisesta, niin kyllä Total QUARTZ 10W-40 moottoriöljyt ovat hyvä valinta, ja kun Moottoriöljy 24 verkkokaupasta ostetaan niin mikä ettei paremmaksi vain menee ainakin hinnan osalta ja kyllä laatukin on yleensä kohdallaan. Näin hyvää tarjousta saa maailmalta hakea, ja miksei hakisi, kun halvalla saa. Mutta, kun verkkokaupasta ostaa kunnon liemet koneeseen, niin varmaa on ainakin se, että kone hyrrää kunnolla ja määritysten mukaan. Tämä viskositeettiluokka on erittäin yleinen, joten kannattaa olla tarkkana kuin porkkana, että mitä öljyä sitä oikein ostaakaan. Total on öljyjen tavaramerkkien selkeää kärkikaartia, ja tämä verkkokauppa myy maailman huippumerkitkin ja tuotteet siinä missä muutkin. Kunhan luvat ovat kunnossa ja öljyt kuten olla pitää, niin hyvä siitä varmasti tulee tuota pikaa.

 

Näistäkin syistä ranskalaista perua olevan Total öljy-yhtiön tuotteet ovat niin suosittuja maailmalla

 

Kukin öljytuote on tarkasti suunniteltu ja valmistettu juuri tiettyyn käyttökohteeseen ja yleisen alan määritysten ja vaatimusten mukaisesti. Hyvät raakaöljyprosessit ja jalostusvaiheet varmistavat että konekin pysyy kunnossa eikä herkät metallipinnat sen kummemmin kulu kuin muutenkaan . Puolisynteettiset 10W-40 öljytuotteet ovat paitsi edullisempia niin täyttävät laitevalmistajien kovimmatkin vaatimukset kuin tuosta vaan. Näin helppoa on tuskin öljyjen ostaminen koskaan ollut, ja miksi olisi ollutkaan, kun alansa huippu saksalainen verkkokauppa tuo laatutuotteet edullisesti koko Euroopan markkina-alueen käyttöön ja iloksi. Tämän tuotesarjan on sanottu julkisuudessakin pitävänsä suorituskykyominaisuutensa lujina pidemmänkin aikaa, mikä tarkoittaa tietysti sitä, että huoltovälit pitenevät ja kustannuksia säästyy. Hyvät öljyt kestävät pidempään, ja eihän sitä paakkunaisen öljyn kanssa oikein kannattaisi kulkeakaan.

 

Itäinen ja läntinen Eurooppa kohtaavat toisensa siellä missä tapahtuu

 

Nyt hienot Total QUARTZ 7000 10W-40 moottoriöljyt tuodaan Euroopan markkinoille oikein luvan kanssa. Tämä viskositeettikategoria on yleinen ja QUARTZ 7000 öljytuote onkin yksi alansa huippumalleista. Tämän lisäksi saman viskositeetin mukaisia tuotteita on myös diesel-koneisin sopivana versiona sekä erityinen ENERGY variaatio on saatavilla sekin. Viimeisin tuotevaihtoehto on suunniteltu juurikin sopivaksi tämän ajan moderneihin suorasuihkumoottoreihin, niin bensiini- kuin dieselversioidenkin osalta. Näin sääsyy energian ja luonnon lisäksi myös puhdasta riihikuivaakin, ehkä jopa niin että riittää vähän toistenkin tarpeiden varalle. Jos voiteluaineet jähmettyvät turhan sukkelaan, niin kyllä sitten tietysti on niin että polttoainettakin helposti kuluu tavallista enemmän jos ei muuta, vähintäänkin kone joutuu kovemmalle ja herkät metallipinnatkin saattavat kulua nopeammin kuin mitä valmistajan suunnittelijat ovat aikoinaan suunnitelleet. Laadukkaat Total QUARTZ 10W-40 moottoriöljyt eivät jätä ainakaan turhaan tienposkeen arpomaan, vaan hyvää käyntiä on tiedossa kaudesta toiseen. Verkkokaupassa moottorioljy24.fi sattuu ja tapahtuu, edullisemmin jos ei jopa pikkurahalla kaudesta toiseen.