Osta TOTAL QUARTZ 15W-40 Moottorioljy

1 Tulokset

Ranskalainen öljyjätti ei jätä mitään arvailujen varaan vaan tuo laatua tarjolle harva se päivä

 

Tästä Total QUARTZ 15W-40 öljytuotteesta ei valikoimat ja valinnanvara ainakaan halvalla tai hetkessä parane. Moottoriöljy 24 verkkokaupassa kuhina käy päivästä toiseen. Vaikkei valikoimaa olikaan vielä kaikkia esille pantu, niin kyllä tuotepaletti elää jatkuvasti ja tietokannatkin päivitetään tuota pikaa. Näin mennään ranskalaiseen tyyliin, hienosti mutta hienostelematta, liukkaitakin pitkin kunnon liemet koneessa niin että kipinät saavat ottaa kunnolla tahtia ja tuikata tulta. Hyvin voideltu pönttö ei liekistä ole pahoillaan vaan nielee tulta kovemmin kuin ehkä koskaan. Laadukkaat Total QUARTZ 15W-40 öljytuotteet kestävät kunnolla kulutusta ja käyttöä, eikä tämä seos ainakaan helposti hapetu, ruostu eikä vaahtoudukaan, vaikka kone kävisi kuinka kuumana ja mäntä tanssisi villimmin kuin mitä kukaan tohtisi heti edes toivoa tai odottaa. Tästä ei tarjoukset halvalla ainakaan parane, niin on kattavat valikoimat ja reilut hinnat että kattia kanssa.

 

Näistäkin ominaisuuksistaan johtuen tämä öljytuote tunnetaan kauempaankin maailmalla

 

Total on öljymaailman huippumerkki ja ranskalaisena yhtiönä se tunnettaan niin idässä kuin lännessäkin, sekä etelässä, pohjoisesta nyt puhumattakaan. Tämä öljymerkki on tae siitä, että perinteet ovat kunnossa ja tulossa on annos sivistystä sekä liukkaitakin kelejä.. Korroosiota tehokkaasti ehkäisevät lisäaineet ja ominaisuudet auttavat myös konetta pysymään puhtaammassa kunnossa.Suunniteltu erityisesti Isuzu-autoihin sopivaksi öljytuotteeksi. Öljyseoksen viskositeetti-indeksi on huippuluokkaa ja koostumus pysyy vakaana läpi vaikeammankin kauden. Öljyseoksen koostumuksen säilyminen vakaana on kaikki kaikessa, jotta sen suorituskyky säilyy niin kuumassa kuin kylmässäkin menossa. Tämän öljyseoksen valmistajan pyrkimyksenä on ollut täyttää vaativimmatkin standardinsa, jotta laatu on sitten vastaavasti samalla mahdollisimman korkealla tasolla ja koostumus pysyy hyvänä, kävipä sitten vaikka oikeastaan mitä.

 

Verkkokaupasta saat laadukkaat moottoriöljyt hankittua luontevammin kuin ehkä kukaan

 

Moottoriöljyjen hankinta ei ole mikään pikkujuttu, sillä jos seos ei ole valmistajan vaatimusten ja odotusten mukaista, voi hyvinkin käydä niin, että koneen käyttöikä kohtaa negatiivisia vaikutteita. Polttoainetta ainakin saattaa kulua suunniteltua enemmän ja ehkä hävikkiäkin tulla koneen tehoihin, näin ainakin jos voiteluaine on kovin paakkunainen ja sen varsinainen voitelutehtävä jää vähemmälle huomiolle. Tämä moottoriöljytuote kuitenkin sopii niin bensiini- kuin diesel-moottorienkin voiteluun, näin valmistaja kuvailee, ja vastaa sekä tavallisten henkilöautojen, että teollisemman kaluston käyttötarpeisiin. Tämä Total QUARTZ 5000 15W-40 öljytuote sopii niin katalysaattoriautojenkin kuin kaasumoottoriautojen voiteluun, ja valmistaja kuvaileekin sitä lisäksi sanoen, että tuote soveltuu erityisen hyvin turboahdinmoottorien ylläpitoon. Näin on näreet, että moottorioljy24.fi verkkokaupasta löytyy varmasti edulliset purkit ja purtilot tätä erinomaista voiteluainetta jonka kerrotaan selviävän hyvin niin kesästä kuin talvestakin, niin taajamissa kuin kaupunkiajossakin. Nyt verkkokaupasta edulliset öljyt, oman auton valmistajan määritelmien mukaan, oikea lientä pataan ja kokka kohti uusia kuvioita.