Osta URANIA Moottorioljy

1 Tulokset

Tilaamalla öljyn netistä säästät rahaa

Kun tilaat moottoriöljyn autoosi tai moottoripyörääsi kätevästi netistä, voit säästää paljon rahaa. Kattavasta valikoimastamme löydät öljyt tunnetuilta valmistajilta kuten Urania, Repsol, Castrol ja Total. Voit käyttää etusivun helppoa hakutoimintoa oikean öljyn löytämiseksi. Sinun tarvitsee syöttää hakuun vain autosi merkki, malli ja moottorityyppi, niin saat selville minkälaista öljyä autoosi tarvitset. Öljyä valitessa pitää kiinnittää huomiota sen viskositeettiin ja voiteluominaisuuksiin. Sivuillamme voit helposti vertailla eri öljyjä keskenään, ja näin pystyt valitsemaan juuri sinun tarpeisiin sopivan öljyn.

Öljy on kriittinen osa moottorin toiminnassa

Jos moottorissa ei olisi ollenkaan öljyä, rikkoisi metalliosien hankaamisesta synnyttämä kitka moottorin todella nopeasti. Öljy muodostaa voitelevan kalvon metallisten osien välille ja näin vähentää kitkaa. Se estää samalla hapen aiheuttamaa korroosiota, sillä öljyn muodostama kalvo estää hapen pääsyn osien pinnalle. Öljyn kiertäessä moottorissa se kuljettaa lämpöä pois moottorista ja auttaa näin estämään moottorin ylikuumenemista. Öljyn kiertäessä moottorissa se kerää itseensä samalla pieniä hiukkasia ja epäpuhtauksia, jotka lopulta päätyvät öljynsuodattimeen. Näin öljy auttaa myös moottoria pysymään puhtaana. Sinun kannattaakin valita autoosi mahdollisimman laadukas öljy, jotta se selviytyy kunnialla kaikista sille asetetuista vaativista tehtävistä.

Moottorioljy24.fi tarjoaa parhaat öljyt

Meidän verkkokauppamme kattavasta valikoimasta löydät erilaiset öljyt ja voiteluaineet kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta. Repsol, Urania, Castrol ja Total löytyvät kaikki kaupastamme. Voit samalla säästää aikaa, rahaa ja vaivaa tilaamalla auton hoidossa tarvittavat tuotteet kuten vahat ja puhdistusaineet ja erilaiset nesteet kuten jarru-ja jäähdytysnesteen samalla kertaa! Myös automaattivaihteisiin autoihin tarvittavat öljyt löytyvät meiltä. Tarjoamme öljyt myös muihin laitteisiin kuten moottoripyöriin, kuorma-autoihin ja ruohonleikkureihin ja muihin hyötyajoneuvoihin. Nopea toimituksemme auttaa sinua saamaan autosi kuntoon niin pian kuin suinkin on mahdollista.