Osta VALVOLINE Moottorioljy

70 Tulokset
Heavy Duty Axle Oil Pro 75W-140
Tuotenro.:OIL-957-2934
Hinta sis. ALV:n
Maksuton toimitus
VARASTOSSA

Valvoline öljy suojelee ja voitelee

 

Moottorin sisällä virtaava öljy on ehkäpä autosi tärkein osa. Sen tehtävänä on pitää huolta siitä, että moottorin metalliosien välillä on mahdollisimman vähän kitkaa. Kitka aiheuttaa osiin kulumista ja synnyttää lämpöä. Syntynyt lämpö on aina pois moottorin tehosta, ja samalla se myös nostaa polttoaineen kulutusta. Moottoriöljy toimii siten, että se muodostaa metallisten osien pinnalle ohuen kalvon, joka saman aikaisesti sekä suojelee että voitelee osia. Öljykalvo minimoi kitkan osien välillä näin pienentäen tehohäviöitä. Samalla moottorissa virtaava öljy myös auttaa moottoria jäähdytyksessä kuljettamalla lämpöä moottorin sisältä sen ulkopuolelle. Siksi moottoriöljyn tulee kestää huomattavan korkeita lämpötiloja. Bensiinimoottorissa lämpötila nousee yleensä noin 150 asteeseen, kun taas dieselmoottorissa lämpötila saattaa ylittää 300 astetta.

 

Tilaa laadukas Valvoline öljy netistä

 

Öljyn muodostama ohut kalvo metallisten pinnalla suojaa metallisia osia samalla hapelta ja sen haitallisilta vaikutuksilta. Happi aiheuttaa metalliosissa hapettumista ja korroosiota. Öljykalvo metalliosien päällä estää hapen pääsyn pinnalle, näin suojaten osia. Öljy auttaa myös moottorin puhtaanapidossa sitomalla karstaa, nokea ja muita epäpuhtauksia itseensä. Moottoriöljy kuljettaa epäpuhtaudet öljynsuodattimeen, johon ne jäävät kiinni.

 

Moottorioljy24.fi tarjoaa öljyt kaikkiin autoihin

 

Koska moottoriöljyllä on niin tärkeitä tehtäviä moottorin oikean toiminnan kannalta, kannattaa oikean öljyn valintaan kiinnittää huomiota. Autosi huolto- tai ohjekirjasta löydät autosi tarvitseman öljyn tiedot. Voit myös käyttää etusivultamme löytyvää helppoa hakukonetta, jonka avulla oikea öljy löytyy helposti ja nopeasti. Sinun tarvitsee syöttää hakuun ainoastaan autosi merkki, malli sekä moottorin tyyppi. Sen jälkeen hakutoiminto näyttää autoosi sopivat öljyt. Löydät meiltä laadukkaat öljyt kaikilta tunnetuilta valmistajilta kuten Valvoline, Shell, Total sekä Mobil. Löydät valikoimastamme myös muut autoilussa välttämättömät kemikaalit.