Osta VW ORIGINAL Moottorioljy

1 Tulokset

Volkkarin alkuperäisöljyt

Moottorioljy24.fi tarjoaa nyt laadukkaat öljyt kaikkiin markkinoilta löytyviin autoihin. Meiltä löydät öljyn kuin öljyn kaikkiin automalleihin, olipa autosi sitten mitä mallia tahansa. Valikoimastamme alkuperäiset öljyt esimerkiksi seuraaviin automerkkeihin: VW-Original, Opel, Mazda ja Nissan. Laajan valikoimamme tarjonnasta löydät autojen alkuperäisten öljyjen lisäksi myös öljyt tunnetuilta öljyvalmistajilta kuten esimerkiksi Selenia, Mobil-1, Repsol sekä Total. Oikean öljyn etsiminen kannattaa aina aloittaa autosi käyttöohjeesta tai huoltokirjasta. Sieltä löydät listattuna kaikki öljyltä vaaditut ominaisuudet. Voit myös käyttää sivuiltamme löytyvää helppoa öljyjen hakukonetta oikean öljyn löytämiseen. Sinun tarvitsee syöttää hakuun ainoastaan autosi valmistaja, malli sekä moottorin tyyppi, niin hakutoiminto näyttää kaikki autoosi sopivat öljyt. Voit sitten valita näistä sopivista öljyistä parhaiten tarpeitasi vastaavan tuotteen. Moottoriöljyllä on useita tärkeitä tehtäviä, joiden avulla se huolehtii moottorin hyvinvoinnista. Siksipä kannattaakin aina valita mahdollisimman korkealaatuinen öljy.

Öljyllä on useita tärkeitä tehtäviä moottorissa

Öljy näyttelee todella tärkeää roolia autosi moottorin toiminnassa. Jos moottorissa ei olisi lainkaan öljyä, ei moottori toimisi kovin kauaa, ennen kuin se hajoaisi kitkan synnyttämän lämmön johdosta. Myös väärän tyyppinen öljy saattaa aiheuttaa vahinkoa moottorille. Siksi öljyn valinnassa tuleekin olla tarkkana. VW-Original öljy on suunniteltu toimimaan optimaalisesti kaikissa Volkswagenin valmistamissa automalleissa. Voitelun öljy suorittaa siten, että öljymolekyylit takertuvat tiukasti kiinni metallin pintaan muodostaen näin ohuen ja sitkeän kalvon, joka pienentää merkittävästi kitkaa osien välillä. Samaan aikaan öljy myös estää metalli vasten metallia -kontaktin syntymistä tehokkaasti. Öljykerros myös suojelee metallisia osia hapen haitallisilta vaikutuksilta. Happi aiheuttaisi osien pintaan päästessään hapettumista ja korroosiota. Öljyllä on myös muita tärkeitä tehtäviä moottorissa. Se esimerkiksi auttaa moottoria puhtaanapidossa sitomalla itseensä pieniä moottorin toiminnan aikana syntyviä epäpuhtauksia. Nämä epäpuhtaudet kulkeutuvat öljyn mukana öljynsuodattimeen, johon ne jäävät jumiin. Samaan aikaan moottorissa kiertävä öljy myös sitoo itseensä lämpöä ja siirtää sitä moottorin keskeltä moottorin reunoille. Öljyt valmistetaan pohjaöljystä, joka voi olla tyypiltään mineraalipohjainen, synteettinen tai näiden kahden sekoitus. Pohjaöljyyn lisätään erilaisia lisäaineita, joiden avulla öljyn ominaisuudet saadaan juuri oikean laisiksi. Lisäaineiden avulla pystytään esimerkiksi parantamaan öljyn voiteluominaisuuksia ja estämään öljyn kemiallista rikkoontumista.

Valikoima öljyjä huippumerkeiltä

Verkkokauppamme laajasta ja kattavasta valikoimasta löydät laadukkaat öljyt kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin. Oikean öljyn valinnassa tulee olla erittäin tarkkana, sillä väärän tyyppinen öljy voi pahimmassa tapauksessa vahingoittaa moottoria. VW-Original öljyt on suunniteltu kaikkiin Volkswagenin konsernin moottoreihin, joita käytetään Volkswagen, Seat, Skoda ja Audi -merkkisissä autoissa. Sen avulla autosi moottori saavuttaa parhaan mahdollisen suojan erilaisia tilanteita ja ympäristöjä vastaan. Se myös auttaa autosi moottoria saavuttamaan parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Samalla se myös täyttää Volkswagenin asettamat tiukat standardit. Tilaa siis uusi laadukas öljy autoosi jo tänään edullisesti netistä.