Osta VALVOLINE 5W-30 Moottorioljy

8 Tulokset
VR1 5W50
Tuotenro.:OIL-2172-6658
Hinta sis. ALV:n
Lisäksi toimitusmaksu

VARASTOSSA

Valvoline 5W-30 voitelee moottorin

 

Moottoriöljy on ehkä yksi moottorin tärkeimmistä komponenteista. Mikäli öljyä ei olisi moottorissa ollenkaan, osien välinen kitka ja siitä aiheutunut lämpö aiheuttaisi osille todella vakavia vaurioita. Tällöin moottori rikkoontuisi korjauskelvottomaksi nopeasti. Öljykalvo metallisten osien pinnalla voitelee niitä, ja samalla estää haitallisen hapen pääsyn osien pinnalle. Happi aiheuttaa osissa korroosiota, joka kuluttaa osia ennenaikaisesti. Öljy myös sitoo pieniä epäpuhtauksia kuten nokea ja karstaa itseensä, ja öljyn virratessa öljynsuodattimen läpi jäävät epäpuhtaudet kiinni suodattimeen. Näin öljy auttaa moottoria pysymään puhtaana. Öljyn sekaan lisätään usein erilaisia lisäaineita sen voiteluominaisuuksien parantamiseksi. Yleisimmät lisäaineet ovat kasvipohjaiset esterit sekä erilaiset hiilivedyt.

 

Moottorioljy24.fi tarjoaa laajan valikoiman öljyjä

 

Juuri oikean öljyn löytäminen saattaa olla vaikea tehtävä autoilijoille. Haluammekin siksi auttaa sinua, ja olemmekin luoneet etusivullemme helpon hakukoneen, jolla oikea öljy löytyy nopeasti. Sen avulla oikean öljyn löytäminen sujuu kädenkäänteessä. Sinun tarvitsee syöttää hakuun vain autosi merkki, malli sekä moottorin tyyppi, niin haku kertoo autoosi sopivan öljyn. Voit myös katsoa autosi huolto- tai ohjekirjasta oikean öljyn autoosi. Moottoriöljy on aina kovan rasituksen alla, ja siksi kannattaakin valita aina mahdollisimman laadukas öljy autoosi. Näin voit varmistua siitä, että moottori toimii juuri niin kuin sen pitääkin

 

Valvoline 5W-30 öljyt ja voiteluaineet netistä

 

Kattavasta valikoimastamme löydät moottoriöljyt ja vaihteistoöljyt kaikilta laadukkailta valmistajilta, kuten Shell, Mobil, Total sekä Repsol. Sen lisäksi voit tilata samalla meiltä kaikki muut auton kemikaalit, kuten jarru- ja jäähdytysnesteen sekä erilaiset puhdistustuotteet. Autojen lisäksi valikoimamme kattaa öljyt esimerkiksi moottoripyöriin sekä kodin pienkoneisiin. Myös raskaan kaluston öljyt löytyvät meiltä. Esimerkiksi kuorma- ja linja-autoihin öljyt löydät meiltä aina edullisin hinnoin.