Osta VALVOLINE 75W-90 Moottorioljy

5 Tulokset

Edullinen Valvoline 75W-90 öljy netistä

 

Moottorioljy24.fi tarjoaa laadukkaat öljyt ja voiteluaineet eri valmistajilta kaikkiin markkinoilla oleviin autoihin. Valikoimastamme löydät moottori- ja vaihteistoöljyt niin autoihin, moottoripyöriin, kuorma-autoihin kuin linja-autoihinkin. Löydät meiltä autovalmistajien alkuperäiset öljyt ja laadukkaat öljyt kuuluisilta öljy-yhtiöiltä kuten Shell, Mobil, Repsol ja Total. Sivuiltamme löydät helpon hakutoiminnon, johon voit syöttää autosi merkin, mallin ja moottorin tyypin, niin näet heti juuri sinun autoosi sopivat öljyt.

 

Vaihteistoöljy eroaa moottoriöljystä

 

Erityisesti automaattivaihteistoissa öljy on erittäin kriittisessä roolissa, ja sille onkin asetettu useita haastavia vaatimuksia. Sen tulee virrata notkeasti ja sujuvasti erilaisten venttiileiden läpi. Samalla sen tulee kuitenkin myös tarjota riittävästi kitkaa erilaisille hihnoille vaihteiston sisällä. Öljyyn lisätäänkin usein monia erilaisia lisäaineita, jotta sille asetetut ominaisuudet voidaan saavuttaa. Vaihteiston öljy värjätään yleensä joko punaiseksi tai vihreäksi, jotta sen pystyisi helposti erottamaan muista autossa käytetyistä nesteistä. Vaihteistoöljyn tulee voidella tehokkaasti vaihteiston monia rattaita ja planeettavaihteistoja. Siksi se eroaakin huomattavasti moottoriöljystä.

 

Tilaa öljyt ja voiteluaineet helposti netistä

 

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia moottoriöljyjä ja vaihteistoöljyjä tunnetuilta valmistajilta kuten Valvoline 75W-90 ja Divinol. Ystävällinen asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan oikean öljyn löytämisessä. Pystyt säästämään paljon rahaa sekä aikaa, kun tilaat öljyt ja voiteluaineet edullisilla hinnoilla meiltä. Kun tilaat samalla vielä kaikki muut autoilussa tarvittavat nesteet, kuten jarru- ja jäähdytysnesteen, puhdistusaineet ja vahan meiltä säästät rahan lisäksi paljon aikaa. Nopea toimituksemme takaa sen, että saat tilauksen itsellesi mahdollisimman nopeasti. Pyrimme aina pitämään kaikkia tuotteitamme heti varastossa, jotta voimme lähettää paketin heti matkaan. Valikoimamme kattaa öljyjen ja voiteluaineiden lisäksi myös erilaiset autoilussa välttämättömät kemikaalit kuten jarrunesteet ja jäähdytysnesteen.