Osta VALVOLINE 80W-90 Moottorioljy

4 Tulokset

Valvoline 80W-90 öljy auton vaihteistoon

 

Moottorioljy24.fi on verkkokauppa, joka tarjoaa autoilijoille laadukkaat voiteluaineet kaikilta tunnetuilta valmistajilta. Löydät kattavasta valikoimastamme niin moottoriöljyt, automaattivaihteiston öljyt kuin vaihteistoöljyt. Voit käyttää etusivumme näppärää hakutoimintoa oikean öljyn löytämiseksi. Toiminto on erittäin helppokäyttöinen, sinun ei tarvitse syöttää hakuun muuta kuin autosi merkki, malli ja moottorin tyyppi, niin etsimme juuri sinun autoosi sopivan öljyn. Valikoimastamme löytyy paljon erilaisia vaihteistoöljyjä kaikkiin ajoneuvoihin, kuten autoihin, kuorma-autoihin ja linja-autoihin.

 

Laadukas öljy vaihteistoon

 

Vaihteistossa käytettävä öljy värjätään usein joko punaiseksi tai vihreäksi, jotta se voidaan erottaa moottoriöljystä ja muista autoilussa käytetystä kemikaaleista. Öljyn toiminta on optimoitu vaihteiston tiukkoja vaatimuksia silmällä pitäen. Vaihteistossa öljy joutuu kovan puristuksen alaiseksi, ja samalla sen on pystyttävä voitelemaan osia tehokkaasti. Vaihteistossa käytettävää öljyä käytetään usein myös hydrauliikkanesteenä esimerkiksi ohjaustehostimessa ja voiteluaineena nelivetoautojen voimansiirrossa. Sitä käytetään myös usein raskaissa ajoneuvoissa ja niiden voimansiirrossa. Öljy valmistetaan aina usean eri aineen yhdistelmästä, jotta sille annetut tärkeät tehtävät voidaan saavuttaa. Vaihteistoöljyjä valmistetaan useissa eri viskositeeteissa. Kannattaakin varmistaa, että tilaat juuri oikeanlaista öljyä autoosi.

 

Laadukas Valvoline 80W-90 netistä

 

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman erilaisia vaihteistoöljyjä. Olitpa sitten etsimässä öljyä itse vaihteistoon tai ohjaustehostimeen, voit olla varma, että löydät sen meidän kattavasta ja edullisesta valikoimastamme. Pystyt säästämään paljon rahaa, kun tilaat autoilussa tarvitsemasi kemikaalit meidän edullisesta valikoimastamme. Pystymme tarjoamaan laadukkaat öljyt kaikille asiakkaillemme erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Löydät valikoimastamme niin moottoriöljyt kuin vaihteistoöljyt sekä myös kaikki muut autoilussa tarvittavat kemikaalit, kuten jarru- ja jäähdytysnesteen. Sen lisäksi tarjoamme erilaiset tuotteet, joiden avulla voit huolehtia autosi maalipinnasta. Esimerkiksi autoshampoo ja laadukkaat vahat kuuluvat valikoimaamme. Nopean toimituksemme ansiosta saat lähetyksen nopeasti.