Osta SHELL Moottorioljy

15 Tulokset

Tilaa laadukkaat Shell voiteluaineet netistä

 

Öljyllä on useita kriittisiä tehtäviä moottorin toiminnan kannalta. Siksi kannattaakin valita aina mahdollisimman laadukas öljy. Moottorioljy24.fi on verkkokauppa, josta löysät öljyt kaikilta tunnetuilta valmistajilta. Usein moottoriöljyn valitseminen saattaa olla vaativa tehtävä. Haluamme auttaa sinua parhaamme mukaan, ja siksi olemme lisänneet sivullemme helpon etsi-toiminnon, jonka avulla öljyn valinta sujuu helposti. Sinun tarvitsee syöttää hakuun ainoastaan autosi valmistaja, malli ja moottorin tyyppi, niin saat näkyviin autoosi sopivat öljyt. Tarjoamme aina laadukkaat öljyt kilpailukykyisin hinnoin, ja nopean toimituksemme ansiosta sinun ei koskaan tarvitse odottaa kauaa lähetystäsi.

 

Öljy voitelee moottorisi osia

 

Öljyllä on monia tärkeitä tehtäviä osien voitelun lisäksi. Öljyn muodostama ohut kalvo estää hapen pääsyn osien pinnoille. Happi aiheuttaa metallisten osien pinnalla korroosiota, ja kuluttaa osia. Osien kuluminen moottorissa johtaa joskus pienien hiukkasten irtoamiseen osista. Öljy sitoo itseensä nuo hiukkaset ja muut pienet epäpuhtaudet moottorissa. Kun öljy virtaa suodattimen läpi, jäävät epäpuhtaudet kiinni suodattimeen. Näin öljy auttaa moottoria pysymään puhtaana, eivätkä epäpuhtaudet pääse aiheuttamaan vahinkoa moottorille. Moottoriöljy valmistetaan joko erilaisista mineraalipohjaisista yhdisteistä, tai se voi olla synteettinen. Myös näiden yhdistelmä on mahdollinen. Öljyn sekaan lisätään monia eri lisäaineita, jotka parantavat sen ominaisuuksia. Yleisiä lisäaineita ovat erilaiset kasvipohjaiset esterit sekä voiteluominaisuuksia entisestään parantavat hiilivedyt.

 

Valikoima kattaa öljyt kaikkiin automerkkeihin

 

Löydät laajasta valikoimastamme öljyn kaikkiin autoihin. Olipa autosi sitten Nissan, Opel tai Mercedes Benz takaamme, että öljy löytyy meiltä helposti. Tarjoamme öljyt kaikilta tunnetuilta valmistajilta, kuten Shell, Total, Repsol ja Mobil. Voit samalla tilata helposti muut autoilussa tarvittavat tuotteet, kuten tuulilasin pesunesteen, jarrunesteen ja auton puhtaanapidossa käytettävät kemikaalit. Säästät paljon rahaa kun vaihdat auton öljyt itse kalliin huoltoliikkeen sijaan. Tarjoamme erilaiset öljyt myös moottoripyöriin ja hyötyajoneuvoihin, kuten kuorma-autoihin ja ruohonleikkureihin.